Qendra e të dhënave | Smarthost

Qendra e të dhënave Smarthost

Sfondi teknik - datacenter dhe bandwitdh

Të gjithë serverat Smarthost janë të vendosur në datacenterin tonë (ne nuk vendosim aparatet tona në asnjë vend tjetër). Si një ISP, ne kemi disa ofrues të pavarur të rëndësishëm. Ne jemi gjithashtu të lidhur me disa Internet Exchange Points. Rutimi i avancuar na lejon të shpërndajmë në mënyrë dinamike dhe optimale trafikun e internetit.

Lexo më shumë

Sfondi teknik – stabiliteti i energjisë elektrike

Qendra e të dhënave Smarthost është duke u furnizuar me energji elektrike nga një linje e pavarur dhe e veçantë të. Për të siguruar vazhdimësinë në sistemet tona të serverëve ne jemi të paisur me një kalim automatik të furnizimit me energji elektrike. Stabiliteti i energjisë është i siguruar, ndër të tjera, nga: kalimi automatik midis burimeve primare dhe rezervave të energjisë.

Lexo më shumë

Sfondi teknik - ftohja, klimatizimi, lagështia

Për të siguruar kushte ideale për funksionimin e pajisjeve dhe për të siguruar një funksionim stabël të ftohjes dhe dehumidifikimit të dhomës së serverit, ne kemi përdorur një kondicioner të pavarur. Ata kanë një gamë shumë të gjerë mundësish me një kontroll të plotë të lagështisë (dehumidification), kontroll në distancë dhe monitorim. Ata janë të lidhur me qarqe të veçanta, përveç dhomës së serverit.

Lexo më shumë

Sfondi teknik - monitorimi, siguria, monitorimi i aksesit

Qendra e të dhënave është e pajisur me një sistem alarmi gjithëpërfshirës, ​​i cili përveç sensorëve të lëvizjes standarde, detektorëve të zjarrit dhe tymit ka edhe një sistem monitorimi me video, i cili lejon një vëzhgim të vazhdueshëm të situatës brenda dhomave të serverave. Lokalet mbrohen nga një agjenci e specializuar e sigurisë. Aksesi te dhomat sigurohet nga, ndër të tjera, kodet individuale të hyrjes për punonjësve tanë.

Lexo më shumë

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.