Sfondi teknik

stabiliteti i energjisë elektrike

Energjia elektrike e qendrës së të dhënave Smarthost furnizohet nga linja të pavarura dhe të veçanta të furnizimit me energji. Për të siguruar vazhdimësinë në sistemet tona të serverëve, ne përdorim ndërrimin automatik të furnizimit me energji.

Stabiliteti i energjisë elektrike sigurohet, ndër të tjera, nga:

  • Ndërrimi automatik midis burimeve të energjisë parësore dhe rezervë (dhe kthimi i tyre në burimin kryesor të energjisë pas eleminimit të dështimit),
  • mbrojtje nga funksionimi paralel i burimeve të shumta të aktivizuara të energjisë,
  • sinjalizimi i saktësisë së tensionit dhe parametrave të tjerë.

Sistemi i automatizimit të furnizimit me energji elektrike funksionon në të njëjtin kapacitet, kështu që në rast të dështimit të energjisë, sistemi parësor kalon automatikisht në burimin rezervë me të njëjtat parametra.

Në rast të dështimit të dy nënstacioneve kemi një burim energjie rezervë që lejon furnizimin e pajisjeve pa një burim të jashtëm energjie.

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.