MBËSHTETJA E KOMUNITETIT OPENSOURCE

Partnerët tanë - ne mund t'i rekomandojmë ata

Në Smarthost, supozojmë se bashkëpunimi i suksesshëm bazohet në marrëdhëniet miqësore me partnerët e biznesit. Ne ndajmë dëshirën për të ofruar zgjidhjet më të mira për klientët tanë. Në Smarthost, ne zgjedhim vetëm specialistët më të mirë të IT-së që kanë të bëjnë me CMS më të njohura si Joomla !, WordPress dhe të tjerët si partnerët tanë.

Ne mbështesim komunitetet OpenSource

Ne mbështesim njerëzit e rinj dhe të talentuar me vizion dhe qëndrim për ndarjen e njohurive të tyre. Ka shumë konferenca të organizuara në Poloni me mundësi për të shkëmbyer mendime dhe për të diskutuar tmbi ë gjitha llojet e temave me të gjithë të përfshirët. Ne marrim pjesë në takime të tilla edhe si sponsorë (ne japim dhurata të tilla si Smarthost gadgets, gjithashtu iu dhurojmë lekë organizuesve që mbajnë këto lloj konferencash, kështu që ata mund të blejnë ushqime dhe pije për të gjithë njerëzit që duan të vijnë).

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.