Ne mbështesim komunitetet OpenSource

Ne mbështesim njerëzit e rinj dhe të talentuar me vizion dhe qëndrim për ndarjen e njohurive të tyre. Ka shumë konferenca të organizuara në Poloni me mundësi për të shkëmbyer mendime dhe për të diskutuar të gjitha llojet e temave me të gjithë të përfshirë. Ne marrim pjesë në takime të tilla edhe si sponsorë (ne japim dhurata (Gadgets) Smarthost, gjithashtu u japim njerëzve që organizojnë këto lloj tubimesh, kështu që ata mund të blejnë ushqime dhe pije për të gjithë njerëzit që duan të vijnë).

Ne i ndajmë njohuritë tona falas

Ne i ndajmë njohurinë tonë në formën e një leksioni që përfshin tema mbi gjërat që njohim më mirë: shërbimet e pritjes. Këto leksione janë të natyrshme, nuk kanë të bëjnë me kompani të specifikuara, por me pikëpamjen e përgjithshme të markës dhe teknologjive të përdorura. Temat e leksioneve diskutohen me promotorin para ngjarjes, për shembull:

Çfarë lloji shërbimi web hosting duhet zgjedhur, ku ndodhet serveri me web faqen time?

Çështjet e paraqitura ishin të lidhura me datacenter ku janë të vendosura serverat e kompanive web hosting polake. Lektori u përgjigj për pyetjet e mëposhtme (duke vënë në dukje disa shembuj): Ku janë serverët e kompanive web hosting? A ka rëndësi vendndodhja e tyre? Çfarë lloj masash sigurie duhet të plotësojë kompania web hosting para ligjit? Çfarë lloj masash sigurie duhet të plotësojë kompania web hosting për sa i përket cilësisë së shërbimeve të mira? A ka rëndësi forma ligjore e ofruesve të web hostingut? Cilat aspekte të shërbimit të hostingut klientët po kontrollojnë më së shumti? Mbështetje, kopje rezervë, ping dhe veçori të tjera të vogla ose shtesë.

Siguria e faqeve të internetit - si ofruesi i web hosting mund t'ju ndihmojë.

Në leksionin e prezantuar temat e përmendura ishin rreth sigurisë, e cila mund të sigurohet nga kompania web hosting. Lektori u përgjigj për pyetjet e mëposhtme (duke vënë në dukje disa shembuj):

 1. "Protected web hosting" - çfarë karakteristikash duhet të ketë?
 2. Eksploitimet dhe pirateria informatike - sa shpesh ne i përmbushim mbrojtjet ndaj këtyre kërcënimeve dhe kush është në rrezik?
 3. Certifikatat SSL - llojet dhe dallimet. A janë certifikatat falas aq të mira sa ato të paguara?
 4. Siguria e të dhënave personale

Bazat: çfarë është hostingu dhe për çfarë saktësisht kam nevojë?

 1. Serveri virtual /vps /dedikuar - çfarë është dhe për kë
 2. Cilat janë dallimet në ofertat e kompanive të hostingut (cilat janë dallimet midis paketave hosting)
 3. Cilat janë dallimet, "të cilat nuk mund të shihen" - do të thotë pak për parametrat e sigurisë të hostingut
 4. Kërcënimet - statistikat për piraterinë e sistemeve të ndryshme.

Cili web hosting duhet zgjedhur, të dhënat personale dhe aplikacionin për GIODO

Cili shërbim duhet zgjedhur: llogari reseller apo VPS?

Nëse po krijoni faqe interneti për klientët tuaj, herët a vonë do të hasni një pyetje, cilat shërbime të web hosting ju rekomandoni të përdorni. Ju mund të drejtoheni në uebfaqen tuaj të klientit në hostingun e përbashkët ose ta operoni vetë. Shërbimi i parë që mendoni se është vetë VPS server juaj. A është zgjidhja më e mirë? Më e sigurt, më e volitshme, më e rehatshme për t'u përdorur? Apo mund të provoni një llogari reseller? Çfarë lloj llogarie mund të jetë me çfarë parametrash? Leksioni na tregon:

 1. Çështjet teknike (dallimet në mes të VPS dhe llogarive Reseller)
 2. Çështjet financiare (cilat shërbime kanë potencial më të madh fitimi)
 3. Masat e sigurisë (hacking dhe backups)
 4. Administrimi (si të gjeni e-mail të humbur dhe kush do ta bëjë)

Ne sponsorizojmë dhe mbështesim

Vende dhe ngjarje në të cilat kemi qenë dhe kemi marrë pjesë kohët e fundit:

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.