Aftësitë e hostingut Reseller

Porosia e një plani hostingu reseller

Udhëzuesi tregon se si të krijohet një llogari reseller. Një llogari reseller ju lejon të krijoni llogari hosting në një mënyrë të lehtë dhe miqësore. Kjo është një zgjidhje ideale për njerëzit që krijojnë faqet e internetit dhe aplikacionet web që duhet të ofrojnë hosting për klientët e tyre

Më shumë

Karakteristikat e planit të hostingut reseller

Aftësitë e një llogarie reseller hosting Smarthost.al, të tilla si përcaktimi i paketave tuaja të shërbimit (duke përfshirë një listë të funksioneve) për klientët tuaj, krijimi dhe menaxhimi i llogarive.

Më shumë

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.