Porosia e një plani hostingu reseller

Shiko gjithashtu: Karakteristikat e planit të hostingut reseller

Si të krijoni një llogari reseller:

Një llogari reseller ju lejon të krijoni llogari hosting në një mënyrë të lehtë dhe miqësore. Kjo është një zgjidhje ideale për njerëzit që krijojnë faqet e internetit dhe aplikacionet web që duhet të ofrojnë hosting për klientët e tyre.

Ky udhëzues ju tregon se si të bëheni një reseller.

 1. Nëse ne nuk keni një llogari hosting në Smarthost.pl, ne mund të hapin një llogari të re për ju. Paketa nuk ka rëndësi, sepse si një reseller ju do të jeni në gjendje ti ndryshoni vetë parametrat e llogarive tuaja të hostingut. Për shembull, mund të jetë një plan mini-ssd.

  https://www.smarthost.al/register/hosting/167/premium-ssd-mini

 2. Pas krijimit të një llogarie, zgjidhni paketën reseller që ju intereson dhe klikoni "Porosit" në faqen:

  https://www.smarthost.al/planet-e-perdorimit-per-reselleret

 3. Ne plotësojmë formularin e shkëmbimit për një llogari reseller:



 4. Pas dërgimit të formularit, administratorët tanë do ti japin llogarisë kredencialet e reseller-it.

  Ndryshimi do të konfirmohet nga një e-mail me informacionin se si të hyni në panelin WHM.

 5. Hyjmë në panelin WHM. Tani kemi autoritet mbi llogaritë hosting që ne mund të krijojmë tani e tutje.


Secila llogari hosting që krijohet nga reseller-i ka panelin e vet të menaxhimit cPanel dhe ndahet nga llogari të tjera hosting. Falë kësaj, klienti juaj mund të menaxhojë skedarët e faqes së tij të internetit, bazat e të dhënave të tij dhe llogarinë e e-mailit, megjithatë, ai nuk ka akses tek të dhënat e klientëve të tjerë.

Llogaritë reseller janë llogari të plota hostingu në serverin tonë, ato u nënshtrohen procedurave standarde si:

 • backup të rregullt
 • kujdes për përditësimin e softuerit të serverit
 • mundësia e vrojtimit paraprak të përdorimit (procesori, memoria) në çdo llogari hostingu
 • skanimi me antivirus i postës hyrëse
 • skanimin “on-the-fly” të sistemit tonë unik anti-eksploitues (i cili kap mbi 4000 eksploitime në sistemet e njohura, si Joomla, Wordpres, phpBB, etj.)

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.