Karakteristikat e planit të hostingut reseller

Shiko gjithashtu: Porositni një plan hostingu resseller

Përcaktimi i paketave tuaja për klientët tuaj:

1. Krijimi i një sërë funksionesh të dukshme në cPanel në llogaritë hosting

Si të krijoni një sërë funksionesh të dukshme në cPanel të cilat mund të përdoren në llogaritë e krijuara:

 1. Shkruajmë "fea" në fushën e kërkimit WHM
 2. Klikoni "Feature Manager"
 3. Futni emrin e tiparit të ri të listës dhe klikoni butonin blu më poshtë
 4. Ne zgjedhim opsionet për të qenë në dispozicion. Mund të zgjedhim të gjitha funksionet dhe të shmangim ato që nuk duhet të arrihen.
 5. Klikoni "Save" në pjesën e poshtme të faqes.


Falë kësaj, ne mund të përcaktojmë saktësisht se çfarë përdoruesi i llogarisë së dhënë do të jetë në gjendje të bëjë përmes cPanel.


2. Krijimi i paketave hosting për klientët tuaj

Si të krijoni paketa sipas të cilave llogaritë individuale do të jenë të kufizuara:

 1. Shkruani "package" në fushën e kërkimit WHM
 2. Klikoni "Add package"
 3. Futni emrin e paketës
 4. Vendosni "Disk Quota" në vlerën e zgjedhur në MB
 5. Vendosni "Monthly Bandwidth" në një vlerë të madhe, p.sh. 1.000.000 MB

  Të dy fushat duhet të vendosen në një vlerë specifike, kështu që nuk mund të përdorni paketat Smarthost që kanë bandwidth të pakufizuar.

 6. Ne zgjedhim pjesën tjetër të parametrave në diskrecionin tuaj, në "Feature List" ne zgjedhim listën e funksioneve të krijuar më parë.

  Ne rekomandojmë ndryshimin e limitit të dërgimit të postës nga "Unlimited" në një numër specifik (zakonisht 500 - 1000 në orë).
  Mos harroni se si një reseller ju keni një adresë të dedikuar IP që llogaritë tuaja përdorin. Dërgimi i spamit nga një prej llogarive tuaja mund të ndikojë negativisht në pranimin e të gjitha emaileve nga kjo adresë IP, nga të gjitha llogaritë.Krijimi i llogarive dhe menaxhimi i llogarive të klientëve tuaj

1. Krijimi i një llogarie të re hosting për klientin tuaj

Si të krijoni një llogari hosting të re:

 1. Shkruajmë "create" në fushën e kërkimit WHM
 2. Kliko "Create a new account"
 3. Hyjmë në domenin nga i cili do të përdoret llogaria. Mund të përdorim domenin tonë, domethënë, nëse sfera e llogarisë sonë reseller është domain-reseller.pl mund ti shkruajmë një client.domain-reseller.pl.

  Për konfigurimin e mësipërm që të funksionojë, domeni reseller duhet të shtohet nëpërmjet cPanel në "Additional domains" në një nga llogaritë dhe të indikojë serverat DNS Smarthost.pl. Mund të përdorim cPanelin e llogarisë tonë të konvertuar në një llogari reseller.

 4. Futni emrin e përdoruesit të ri, fjalëkalimin dhe adresën e e-mailit të kontaktit.
 5. Selektojmë paketën e krijuar më parë. Mund të rregullojmë pjesën tjetër të parametrave nëse është e nevojshme.
 6. Klikojmë "Create" dhe pas një farë kohe llogaria është krijuar


Nga tani e tutje ju mund të hyni në llogarinë tuaj të re cPanel nëpërmjet client.domain-reseller.pl/cpanel duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e përzgjedhur.

2. Menaxhimi i llogarive hosting të klientëve tuaj.

Si të menaxhoni llogaritë ekzistuese:

 1. Futni "list" në fushën e kërkimit WHM
 2. Klikoni "List accounts"
 3. Tani mund të kërkojmë një llogari ekzistuese.
 4. Nëse dëshironi të hyni në cPanel të llogarisë, klikoni në ikonën portokalli "cP"
 5. Për të modifikuar llogarinë tuaj, klikoni "+" pas kolonës së parë të listës dhe zgjidhni opsionin, p.sh. "Modify account"

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.