Serverë të dedikuar VPS

Servisi i serverit VPS (Virtual Private Server) konsiston në ndarjen e makinës së serverit në disa më të vogla - virtuale. Çdo klient menaxhon serverin e tij i cili është një sistem operativ i plotë, ndër të tjera ka akses të plotë në llogarinë rrënjë. Nga jashtë, serveri VPS duket njësoj sikur të ishte një makinë e plotë fizike.

Në një server të tillë, Klienti mund të instalojë softuerin dhe të konfigurojë lirisht sistemin operativ të instaluar dhe konfiguruar të paracaktuar. Më shpesh ne instalojmë Linux Debian (për vetë-menaxhim nëpërmjet SSH) ose CentOS (për instalimin e panelit të menaxhimit të hostingut cPanel).

Serverët VPS menaxhohen kryesisht nga klientët nëpërmjet protokollit SSH ose një paneli administrimi të blerë veçmas, p.sh. WHM/Cpanel.

VPS është zgjidhja perfekte për dikë që nuk është i kënaqur me hostingun standard, sepse softueri i kërkuar nuk mund të instalohet në një makinë të përbashkët hostingu. Serveri virtual VPS mund të përdoret gjithashtu kur keni nevojë për akses të plotë në server (duke përfshirë një llogari rrënjë, shell, etj.), dhe nuk keni nevojë për një server fizik të dedikuar.

Oferta jonë përfshin si serverë VPS me akses te llogaria rrënjësore përmes ssh, ashtu edhe serverë VPS me panele menaxhimi, p.sh. cPanel. Sistemi operativ mund të jetë disa shpërndarje të ndryshme Linux – varet nga zgjedja e Klientit.

Ne sigurojmë cilësi të lartë të punës së serverit pa pasur nevojë të përballojmë kostot e mirëmbajtjes së infrastrukturës sonë teknike. Serverët janë makineri serverësh të markës dhe të fortë me parametra të cilësisë së lartë.

Të gjithë serverët tanë VPS-SSD janë të pajisur me disqe SSD (Solid State Disk) me një performancë disa herë më të lartë se disqet tradicionale HDD.

Veçanërisht në ofertën tonë vlen të përmendet metoda e virtualizimit, e cila është KVM, e cila është një nga metodat më të qëndrueshme dhe më të besueshme të virtualizimit, sepse klienti instalon një sistem të plotë operativ në të, jo vetëm një mbivendosje të caktuar, si p.sh. në llojet më të thjeshta të virtualizimit.

Shërbimi i serverit VPS-SSD përfshin:

 • Serverët:
  • Procesorët Intel Xeon,
  • Disqet SSD,
  • RAID hardware array,
 • dhomë serveri e siguruar, me ajër të kondicionuar,
 • Monitorim 24/7,
 • fuqizimi i dhomave të serverëve nga disa nënstacione të energjisë,
 • furnizimi me energji emergjente (UPS - uninterruptible power supply),
 • Porta FastEthernet 100 Mbps,
 • lidhje nga disa furnizues të pavarur,
 • dhoma e serverit ndodhet në Poloni (Częstochowa).

Në një makinë fizike, për shkak të performancës dhe sigurimit të cilësisë së funksionimit, vendosim në punë vetëm disa serverë VPS (në varësi të opsionit të zgjedhur nga klienti).

Përveç kësaj, si pjesë e shërbimit të dedikuar me qira të serverëve, ne ofrojmë:

 • faturimi për gjenerimin e lëvizjeve në portën 100 Mbps,
 • mirëmbajtja e serverëve DNS për domenin e klientit.

Serverë të dedikuar VPS

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.