Politika e Cookies

1. Si i përdorim cookies
Ne i përdorim cookies në faqet tona për një sërë arsyesh që mund të mësoni më poshtë. Cookies që ne përdorim nuk ruajnë të dhëna të identifikueshme personale dhe as nuk mund të dëmtojnë kompjuterin tuaj. Ne duam që faqja jonë të jetë informative, personale, dhe sa më e lehtë në përdorim që të jetë e mundur dhe cookies na ndihmojnë për të arritur këtë qëllim.
Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e cookies dhe teknologjive të tjera të përcaktuara në këtë politikë. Ne vlerësojmë se disa përdorues mund të dëshirojnë më shumë kontroll individual mbi vizitën e tyre në faqen tonë të internetit dhe mund të përshtasin parametrat e tyre në përputhje me rrethanat. Ju mund të lexoni më shumë në lidhje me këtë në seksionin më poshtë "Si të kontrolloni dhe të fshini cookies". Nëse nuk pajtoheni me një përdorim të tillë, ju lutemi të mos përdorni faqen e internetit.

2. Çfarë janë Cookies?
Një cookie është një skedar i vogël dhe mban një sasi të caktuar të të dhënave, të cilat faqja jonë mund të dërgojë në shfletuesin tuaj. Mund të ruhet në hard diskun e kompjuterit tuaj dhe mund të arrihet nga serveri ynë i internetit. Këto të dhëna nga cookie mund të merren dhe mund të na lejojnë të personalizojmë faqet dhe shërbimet tona në internet në përputhje me rrethanat. Është e rëndësishme të qartësojmë se cookies nuk mbledhin të dhëna personale të ruajtura në hard drive ose kompjuter.

3. Llojet e cookies
Ekzistojnë dy lloje të skedarëve "cookie" - "session" dhe "permanent".

Cookies e sesionit janë skedarë të përkohshëm që mbeten në pajisjen e përdoruesit deri sa të dilni nga faqja e internetit ose të çaktivizoni softuerin (web browser-in). Ne përdorim cookie-t që lidhen me sesionet për arsye teknike, p.sh. për të lejuar navigim më të mirë në vend, për t'ju lejuar të përshtatni preferencat tuaja në lidhje me përdorimin e faqes së internetit dhe për të kujtuar përdoruesit e regjistruar.

Cookies e vazhdueshme mbesin në pajisjen e përdoruesit për kohën e specifikuar në parametrat e skedarit "cookie" ose derisa ato të hiqen manualisht nga përdoruesi. Këto lloje të cookies janë ruajtur në hard drive të përdoruesit për të përcaktuar se cilat përdorues janë të ri në vend dhe që po kthehen.

4. Si i përdorim cookies?
Ne përdorim dy shërbime analitike për të përmirësuar vazhdimisht përvojën tuaj të shfletimit në faqet tona të internetit.
Shërbimet si Facebook, Google dhe Tawk na ndihmojnë të shfaqim reklamat dhe gjithashtu mund të vendosin cookies në paisjen tuaj. Ju lutemi lexoni politikat e tyre të privatësisë për tu siguruar që ju jeni të kënaqur me mënyrën në të cilën i përdorim cookies.

  • Facebook
  • Google Analytics
  • Tawk

5. Cookies e palëve të treta të mediave sociale?
Për të pasuruar përmbajtjen e faqes sonë të internetit, nganjëherë mund të vendosim video përmbajtje nga faqet e tjera të mediave sociale si Facebook. Si rezultat, kur vizitoni një faqe me përmbajtje të ngulitur, ju mund të prezantoheni me cookie nga këto faqet e internetit. Smarthost nuk ka kontroll ose përgjegjësi mbi këto cookie të vendosur, kështu që ju duhet të kontrolloni politikën e cookie-së të palëve të treta përkatëse për më shumë informacion.
Ne gjithashtu ofrojmë një widget "page sharing" në disa nga faqet tona të internetit, ku përmbajtja mund të ndahet lehtësisht në faqet e mëposhtme Facebook, Twitter, LinkedIn. Këto faqe interneti mund të vendosin një cookie kur jeni regjistruar në shërbimin e tyre. Smarthost nuk ka kontroll ose përgjegjësi mbi këto cookie të vendosur, kështu që ju duhet të kontrolloni politikën e cookie-së të palëve të treta përkatëse për më shumë informacion.

6. Si të Kontrolloni dhe Fshini Cookies?
Smarthost nuk do të përdorë cookie për të mbledhur informacion personalisht të identifikueshëm për ju. Sidoqoftë, nëse zgjidhni të çaktivizoni, refuzoni ose bllokoni cookies, disa pjesë të faqeve tona nuk do të funksionojnë plotësisht, ose në disa raste, faqja jonë nuk do të jetë fare e disponueshme.

Për më shumë informacion se si të kontrolloni cilësimet e cookie-t dhe cilësimet e shfletuesit, ose si të fshini cookies në hard drive tuaj, ju lutemi vizitoni www.allaboutcookies.org.


Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.