Sistem anti-eksploitues

Sistem anti-eksploitues

Në internetin e sotëm, një ndër katër faqe interneti është bazuar në Wordpress. Sistemi i dytë më popullor i menaxhimit të përmbajtjes është Joomla. Vendi i fundit në podium në aspektin e popullaritetit është zënë nga Drupal. Aplikime të tjera të lira dhe të përdorura gjerësisht në internet janë: phpBB që lejon mbajtjen e një forumi diskutimi dhe një webpanel postar RoundCube. Popullariteti i tij është për shkak të bazës së madhe të shtesave (add-ons) dhe moduleve, të siguruara nga komuniteti i përdoruesve të internetit. Për fat të keq, është e lehtë të mos e shikosh anën tjetër të monedhës, e cila është e lidhur me sigurinë e faqeve tona të internetit.

Në serverat Smarthost.al ne kemi implementuar një sistem që kërkon copa të dyshimta të një kodi në skriptet popullore php, si dhe në plugin-inet e tyre dhe në shtesat. Punon në bazën e të dhënave me mbi 4000 shfrytëzime për Joomla, WordPress, Drupal dhe aplikacione të tjera të internetit të shkruara në PHP.

Skanimi zbulon çdo ndryshim të paautorizuar në skedarët e përdoruesit. Sistemi bazohet në monitorimin e vazhdueshëm të të gjitha dosjeve në llogarinë e hostingut. Nëse ndonjë skedar po ndryshohet, skanimi fillon menjëherë. Sistemi është në gjendje të zbulojë ngarkimin e virusit në një skedar nëpërmjet protokollit ftp dhe mund të parandalojë sulmin e kryer me kredencialet e vjedhura.

Dosja e infektuar do të gjykohet si shkelje e sigurisë, madje edhe me të dhëna të vlefshme aksesi. Një tjetër pasuri e paçmuar e sistemit anti-shfrytëzues është zbulimi i kodit të padëshiruar të fshehur në skedarët e ngarkuar nga formatet web. Thjesht, është e pamundur të ngarkoni një skedar .jpg që përmban kodin php me eksploitim.

Përveç kësaj, skripti do të zbulojë çdo modifikim të skedarëve që përpiqen të bashkëngjisin kodin eval () të koduar ...

Serverat Smarthost.al aktualizohen rregullisht me zgjidhje komerciale, qëllimi i të cilave është të kujdesen për sigurinë e të dhënave tuaja.

Ne jemi shumë përpara hakerëve, para se ata të mund të hackojnë faqen tuaj te internetit.

Ne kujdesemi për klientët - automatizimi i sigurisë

Nëse zbulohet një pjesë e koduar e infektuar, skedari do të zhvendoset në karantinë dhe informacioni rreth kësaj ngjarjeje do t'u dërgohet automatikisht administratorëve Smarthost.al si dhe pronarit të llogarisë së hostingut.

Ne kujdesemi për klientët - ne ju kujtojmë për aktualizimet

Sistemi anti-eksploitues gjithashtu mund të ju kujtojë për aktualizimet e rëndësishme të softuerit.

Siguria e lartpërmendur punon automatikisht në sfond në llogaritë e klientëve tanë në të gjithë serverat Smarthost.al

Shpërndaje në Facebook

Krijo një llogari hostingu provë 14 ditoreshe


Është shumë mirë të kesh një hosting që kujdeset për sigurinë e dosjeve tuaja

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.