Krahasimi i paketave të hostingut për reseller-ët e Smarthost


Serverat reseller
Në rast se krijuesi i faqes në internet u jep klientëve të tij llogari hosting për t'u përdorur si pjesë e ofertës, ia vlen të përfitoni nga oferta për reseller-ët.

Ky shërbim konsiston në dhënien e mundësisë hyrjes në burimet e serverit reseller-it, të cilat ai mund t'i ndajë në mënyrë të pavarur dhe t'i shesë klientëve të tij.

Aksesi zbatohet për vendosjen në dispozicion të:
  • sistemit të menaxhimit të serverit (WHM) - aftësia për të përcaktuar paketat tuaja të hostingut (kapaciteti, transferimi, domenet, postat elektronike, bazat e të dhënave, etj.);
  • paneli i menaxhimit të hostingut (cPanel) - secili klient i reseller-it merr panelin e tij (i cili mund të ketë cilësimet e veta të reseller-it, p.sh. logon ose ngjyrat).
Kapaciteti i diskut të serverit i dhënë reseller-it është i mbiprenotuar, d.m.th. nëse keni 100 GB në dispozicionin tuaj, mund të vendosni llogari me një kapacitet total shumë më të madh, sepse vetëm hapësira e përdorur vërtet në llogaritë e hostingut përfshihet në kapacitetin 100 GB.
Nga këndvështrimi i administratorëve tanë, llogaritë reseller janë llogari të plota hostingu në një server të caktuar, d.m.th. ato i nënshtrohen procedurave standarde, të tilla si:
  • backup i rregullt;
  • kujdesim për azhurnimin e softuerit të serverit;
  • aftësia për të parë përdorimin (procesorin, kujtesën) në secilën llogari hostingu;
  • skanim i postës hyrëse me antivirus;
  • skanim gjatë fluturimit (on-the-fly) me sistemin tonë unik anti-eksploitim (kapja e mbi 4,000 eksploitimeve për sistemet e njohura si Joomla, Wordpres, phpBB etj.)
Vlen të kushtohet vëmendja për faktin se ne nuk e kufizojmë paketën reseller në tërësi (p.sh. CPU ose përdorimi i memorjes), por secila llogari veç e veç. Është një zgjidhje unike që ju lejon të arrini efikasitet shumë më të madh të llogarive sepse ato nuk kufizohen bashkërisht si pjesë e llogarisë reseller. Secili prej tyre punon plotësisht i pavarur, sikur të ishin llogari standarde të plota në serverat tanë.

Krahasimi i paketave të hostingut për reseller-ët e Smarthost

res-10-25 res-10-50 res-25-25 res-25-50 res-10-100 res-25-100 res-50-50 res-50-100 res-75-100 res-50-200 res-75-200 res-100-100 res-100-200 res-150-200 res-75-300 res-200-200 res-100-300 res-75-400 res-150-300 res-200-300 res-100-400 res-150-400 res-200-400
Magazinim 25 GB 50 GB 25 GB 50 GB 100 GB 100 GB 50 GB 100 GB 100 GB 200 GB 200 GB 100 GB 200 GB 200 GB 300 GB 200 GB 300 GB 400 GB 300 GB 300 GB 400 GB 400 GB 400 GB
Konsumatorët llogaritë cPanel 10 10 25 25 10 25 50 50 75 50 75 100 100 150 75 200 100 75 150 200 100 150 200
Bandwidth I pakufizuar I pakufizuarI I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Domenat I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Ndarja të plota të llogarive
Servera të lokalizuar në Evropë
Bazat e të dhënave MySQL I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Bazat e të dhënave PostgreSQL I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Llogaritë e postës elektronike (e-mail) I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Versione PHP: 7.2, 7.3 , 7.4, 8.0
Versioni i PHP i ndryshueshëm nga përdoruesi
Sistemi anti-eksploitues
Çertifikata SSL falas
Uptime vjetore 99,9% 99,9% 99,9% 99,9% 99,9% 99,9% 99,9% 99,9% 99,9% 99,9% 99,9% 99,9% 99,9% 99,9% 99,9% 99,9% 99,9% 99,9% 99,9% 99,9% 99,9% 99,9% 99,9%
Plane individuale të hostingut për secilin klient
Limite individuale të hostingut për secilën llogari
Çmimi Monthly
Çmimet tona janë fikse, në çdo periudhë pasuese, çmimi i rinovimit të paketës është i njëjtë.
­11
,00 EUR
neto
­19
,00 EUR
neto
­19
,00 EUR
neto
­23
,00 EUR
neto
­29
,00 EUR
neto
­33
,00 EUR
neto
­33
,00 EUR
neto
­39
,00 EUR
neto
­49
,00 EUR
neto
­59
,00 EUR
neto
­69
,00 EUR
neto
­69
,00 EUR
neto
­79
,00 EUR
neto
­89
,00 EUR
neto
­99
,00 EUR
neto
­99
,00 EUR
neto
­119
,00 EUR
neto
­129
,00 EUR
neto
­129
,00 EUR
neto
­149
,00 EUR
neto
­159
,00 EUR
neto
­179
,00 EUR
neto
­199
,00 EUR
neto

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.