Migrim pa pagesë i hostingut në Smarthost.al

Migrim pa pagesë i hostingut në Smarthost.al

Kur zgjidhni një nga planet tona të hostingut, ndonjëherë do të keni nevojë për ndihmë me migrimin e të dhënave nga serveri juaj aktual. Ne mund të kujdesemi për tërë procesin e migracionit - absolutisht pa pagesë.

(Dhe meqë kemi një skript shumë të mirë anti-ekploitues që siguron aplikacionin tuaj Wordpress / Joomla, sepse kemi certifikata falas SSL, sepse kemi përkrahje teknike të besueshme dhe të shpejtë nëpërmjet chat-it dhe helpdesk-ut sepse thjesht ju pëlqejmë ose çfarëdo arsye tjetër që mund të keni)

Ne mund të migrojmë të gjitha të dhënat tuaja, duke përfshirë faqet e internetit dhe llogaritë tuaja e-mail (me të gjitha e-mailet edhe me dosjet IMAP: p.sh. të marra, të dërguara, p.sh.)

Çfarë kemi nevojë për migrimin:

  • Emri i llogarisë tashmë të krijuar në smarthost.al,
  • Një porosi migrimi me aksesin në serverin tuaj aktual të hostingut (paneli administrativ).

Ne e kryejmë migrimin e faqeve web dhe e-maileve në kohën e rënë dakort me ju, në një mënyrë që e bën ndryshimin e serverit hosting sa më lehtë të jetë e mundur.


Nëse dëshironi të porositni një proces migrimi të shërbimeve tuaja të hostigut, ju lutemi na kontaktoni me e-mail: hosting@smarthost.al

Udhëzimet themelore për migrim hostingu pa pagesë

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.