Certifikata SSL falas për të gjithë domenët

Certifikata SSL falas për të gjithë domenët


Si mund të përfitoni një certifikatë falas SSL?

Certifikata SSL Falas (marka cPanel, e nënshkruar nga një nga qendrat më të mëdha të autorizimit në botë : Comodo) krijohet automatikisht pasi ju krijoni një domen në butonin “Shto domene. Vetë instalimi (gjenerimi i çertifikatës SSL) zakonisht zgjat për disa minuta.


Certifikata nuk mund të gjenerohet nëse:

  • kur ju shtoni domenin, DNS-të nuk janë ndryshuar për DNS-të e serverëve tanë (certifikatat DV janë të autorizuar duke iu referuar domenit),
  • instruksionet në skedarin .htaccess ndalojnë hyrjen te faqja jonë ose mund të përcjellë në një faqe tjetër ose faqe internetit http.

Nëse takoni situata të përmendura më parë, një përpjekje tjetër do të ndodhë çdo orë.

Zgjerimi i vlefshmërisë së certifikatave SSL falas për periudhën pasuese

Certifikatat SSL falas lëshohen për 3 muaj. Para skadimit të vlefshmërisë së certifikatës vijon rinovimi i saj. Prandaj mund të konkludohet se certifikata falas është e vlefshme përgjithmonë.

Parametrat e certifikatave falas SSL

  • Çmimi: falas
  • E njohur nga 99.9% e shfletuesve (web-browser-ve)
  • RSA public key 2048 bit
  • Enkriptim 128/256 bit
  • Ofron dryrin e gjelbër në web-browser

Dëshironi të dini më shumë rreth çertifikatës SSL? Lexoni blogun tonë:

Certifikate falas apo me pagesë. Cili është dallimi në mes tyre?

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.