Adresa falas IPv6 në llogarinë tuaj

Adresa falas IPv6 në llogarinë tuaj

Si mund të aktivizoni një adresë falas IPv6 në llogarinë tuaj?

Për çdo llogari hostingu në Smarthost, është gjithashtu e mundur të aktivizohet versioni i IP-së IPv6 që është i dedikuar për çdo llogari. IPv6 nuk është i aktivizuar automatikisht, por aktivizimi është i thjeshtë - vetëm një klikim në panelin e administrimit. Për të aktivizuar IPv6 për llogarinë tuaj, hyni në panelin e klientit, pranë shërbimit tuaj të hostingut, klikoni në ikonën e lupës dhe pastaj klikoni butonin "Enable IPv6".

Pas aktivizimit të adresës IPv6, secila llogari do të ketë dy adresa IP: IPv4 dhe IPv6.
Çdo gjë bëhet automatikisht.

Për shembull, për adresën IPv4: 91.211.222.22, adresa shtesë IPv6 do të ketë vlerën: 2001:678:63c:0:9:5bd3:de16:2.

Ka disa rregulla që duhet të ndiqni pas aktivizimit të IPv6, mund të lexoni në lidhje me to në blogun tonë: https://www.smarthost.al/blog/aktivizimi-i-ipv6-ne-hosting

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.