Transferimi i domenit

Transferimi i domenit

Kur transferoni një domen, jeni duke ndryshuar dhe shërbimin administrativ ndërmjet regjistruesve të ndryshëm. Ndërsa kur transferoni një domen në Smarthost, ne ju ofrojmë çmime të favorshme për rinovimin, por gjithashtu, nëse keni një plan hostingu në serverin tonë - ju ofrojmë akses shumë të lehtë në të gjitha shërbimet tuaja nga paneli i klientit tonë.

Vetë transferimi është pa pagesë, por për të përfunduar procedurën, ju do të ngarkoheni me koston vjetore, dhe periudha prej një viti do të shtohet gjatë kohës kur domeni është akoma i vlefshëm.

Për të nisur një transferim, do t'ju duhet kodi AuthInfo. Ju mund ta merrni atë duke kontaktuar regjistruesin tuaj aktual të domenit dhe më pas përgjegjësia e tyre është t'ju ofrojnë këtë kod
brenda 7 ditëve, natyrisht pa pagesë.

Nëse do të keni disa probleme me: marrjen e kodit AuthInfo, gjetjen se ku është regjistruar domeni aktualisht, mos hezitoni të na kontaktoni përmes Helpdesk-ut ose chat-it online, ne gjithmonë sigurohemi që klientët tanë të marrin shërbimin më të mirë.


Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.