Rreth | Smarthost.al

Serverët me emrin tregtar smarthost.eu veprojnë nën aktivitetet e Smarthost Sp. z o.o. Të gjitha llogaritë e hostingut vijnë me certifikata falas SSL

Hosting Smarthost.eu është një hosting ndërkombëtar profesional i bazuar në infrastrukturën serveri në Bashkimin Evropian, me mbështetje teknike të shkëlqyer për klientin dhe një nivel të lartë të sigurisë së të dhënave personale.

Serverët me emrin tregtar smarthost.eu veprojnë nën aktivitetet e Smarthost Sp. z o.o. Të gjitha llogaritë e hostingut vijnë me certifikata falas SSL

Hostingu Smarthost është një shërbim profesional ndërkombëtar i bazuar në një infrastrukturë serveri në Bashkimin Evropian. Duke pasur datacenter-in tonë, ne mund të ofrojmë cilësinë më të lartë të shërbimeve dhe shërbimin ndaj klientit.

Pikat e forta tona:
  • Dhoma e serverit i përket kompanisë sonë (ne nuk përdorim shërbime koleksioni nga datacenter me qira)
  • Serverë në Bashkimin Evropian
  • Lidhjet e shpejta (aktualisht lidhje me shumë gigabit nga disa operatorë dhe nyjet e ndërlidhjes),
  • Administratorët tanë janë në dispozicionin tuaj në chat çdo ditë (gjithashtu në fundjavë dhe ditë festash)
  • Ne kemi operuar në treg për disa vite - ne kemi përvojë të përshtatshme që funksionon në interest ë klientëve tanë.

Smarthost.eu është një sistem hosting i automatizuar i bazuar në zgjidhje të njohura globale në fushën e menaxhimit të shërbimit. Ne u ofrojmë klientëve tanë një version shumëgjuhësh të softuerit cPanel - liderin botëror në menaxhimin e hostingut.

Të gjithë serverët tanë monitorohen vazhdimisht nga administratorët. Disqet e tipit RAID, së bashku me rezervimet e rregullta, sigurojnë funksionim pa dështime.

Më shumë detaje në seksionin "Sfondi teknik".

Detajet administrative:

Zyra:

Smarthost Sp. z o.o.
ul. Partyzantów 1
42-217 Częstochowa

NIP: PL 573-287-48-47
REGON: 366194822
KRS: 0000656356

Gjykata e Rrethit në Częstochowa, Divizioni XVII Tregtar i Regjistrit Kombëtar të Gjykatës, Kapitali aksionar: 5000,00 zł
Numri në regjistrin e sipërmarrësve të telekomunikacionit: 11899
D-U-N-S: 539534843

Forma e Kontaktit

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.