Sfondi teknik

monitorimi, siguria, monitorimi i aksesit

Qendra e të dhënave është e pajisur me një sistem alarmi gjithëpërfshirës, ​​i cili përveç sensorëve standardë të lëvizjes, detektorëve të zjarrit dhe tymit, ka një sistem shtesë të monitorimit video i cili lejon një përmbledhje të vazhdueshme të situatës brenda dhomave të serverëve. Lokalet mbrohen nga një agjenci e specializuar sigurie. Aksesi në dhomat e serverëve sigurohet, ndër të tjera, me kode individuale të hyrjes për punonjësit tanë.

Temperatura e dhomës së serverit mbahet konstante dhe çdo ndryshim në të sinjalizohet menjëherë tek administratorët.

I gjithë funksionimi i serverëve monitorohet rregullisht, ndër të tjera, aftësia e tyre: transferimet, puna e shërbimeve të serverëve në të gjitha pajisjet (http, sql, ssh, ftp, etj.), Kursimi i lidhjeve të brendshme dhe të jashtme.

Përveç nevojës praktike për të siguruar sigurinë e serverëve, të gjitha sistemet e mbrojtjes janë zgjedhur në mënyrë që të plotësojnë kërkesat ligjore për sa i përket sigurisë së të dhënave personale. Si rezultat në databazën tonë dhe në serverat tanë të dhënat personale mund të ruhen, si dhe të përpunohen në përputhje me parimet e kërkuara nga Rregullorja e Përgjithshme e Mbrojtjes së të Dhënave (GDPR) - ky është niveli më i lartë i sigurisë së të dhënave personale, i barabartë në të gjithë Bashkimin Evropian.

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.