Programi i partneritetit

Programi i partneritetit

Nëse keni një faqe në internet dhe rekomandoni shërbimet tona të hostingut, p.sh. në formën e një banderole reklamuese, mund të fitoni.

Për kë shërben programi i partneritetit?

  • për kompanitë (pagesa bëhet duke përdorur një faturë të TVSH-së)

Sa mund të fitoni në programin e partneritetit?

Ju paguheni për secilin shërbim të blerë kur një blerës hyn në faqen tonë të internetit dhe porosit një shërbim hostingu. Nga kjo pikë e tutje, shërbimi ju caktohet juve. Kështu që ju paguheni edhe për çdo rinovim të shërbimit - mund të thoni se fitoni vazhdimisht për sa kohë që klienti paguan për shërbimin.

Komisionet:

  • për regjistrimin e një shërbimi hostingu: 20% të çmimit të regjistrimit
  • për zgjatjen e shërbimit të hostingut: 5% të çmimit të zgjatjes

Komisioni paguhet kur mblidhet shuma minimale prej 25 EUR.

Si funksionon?

Klientët identifikohen bazuar në URL-në unike të caktuar partnerit. Prandaj, në mënyrë që të llogaritet komisioni, blerësi duhet të bëjë blerje në faqen tonë të internetit duke hyrë përmes adresës së veçantë të partnerit, e cila duhet t'i bashkëngjitet të gjitha banderolave ​​që janë në faqen tuaj të internetit.

Sigurisht, shpesh ndodh që klienti të hyjë në faqen e internetit, por të mos bëjë një blerje menjëherë, sepse, për shembull, ai kontrollon vetëm ofertat, por bën blerjen më vonë. Tek ne, secili klient identifikohet nga një cookie që vendoset në kompjuterin e tij kur ai hyn në faqen tonë nga banderola në faqen tuaj. Një cookie është e vlefshme për 180 ditë.

Prandaj, nëse brenda gjashtë muajve nga hyrja e parë nga banderola juaj, një klient blen shërbimin, do të tarifohet një komision për partnerin.

Shënim: Komisionet llogariten automatikisht për shërbimet e përbashkëta të hostingut. Nëse këto janë shërbime të tjera hostingu, të tilla si vps ose servera të dedikuar, ju lutemi na kontaktoni me informacionin se kush është partneri para pagesës së parë, sepse shërbimet nuk caktohen automatikisht në këtë rast.

A duhet të jem klienti juaj për të përdorur programin e partneritetit?

Jo - nuk keni nevojë të përdorni shërbimet tona. Programi i partneritetit ka të bëjë me fitimin e parave duke rekomanduar shërbime. Ju lutemi trajtojeni atë si një marrëveshje biznesi. Sigurisht, ne ju inkurajojmë të blini shërbimet tona me cilësi të lartë, por nuk është absolutisht e nevojshme.

Si fillohet?

  • program partneriteti me hapjen e një llogarie hostingu

  1. krijoni një llogari hostingu (çdo paketë)
  2. në panelin e klientit, shkoni te skeda "Programi i partneritetit"
  3. Pasi të klikoni që dëshironi të merrni pjesë, do të gjenerohet një lidhje unike e partneriteti - falë të gjitha blerjeve të bëra duke klikuar në këtë lidhje, komisioni shkon në llogarinë tuaj.

  • program partneriteti pa hapur një llogari hostingu

  1. Klikoni në lidhjen më poshtë dhe regjistrohuni për programin e partneritetit
  2. Nëse ndonjëherë dëshironi të përdorni shërbimet e hostingut, do të identifikoheni me të njëjtat të dhëna

Regjistrohuni në programin e partneritetit

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.