Paketat e hostingut reseller


Shërbimi i hostingut reseller konsiston në dhënien e aksesit reseller-it në burimet e serverit, të cilat ai mund t'i ndajë në mënyrë të pavarur dhe t'ua rishesë klientëve të tij.


Aksesi është i lidhur me vendosjen në dispozicion të:

 • Sistemit të menaxhimit të serverit (WHM) - aftësia për të përcaktuar paketat tuaja të hostingut (kapaciteti, transferimi, domenet, postat elektronike, bazat e të dhënave, etj.);
 • Paneli i menaxhimit të hostingut (cPanel) - çdo klient i reseller-it merr panelin e tij (i cili mund të ketë cilësimet e tij të reseller-it, p.sh. logon ose ngjyrat).

Kapaciteti i diskut të serverit që i jepet reseller-it është i mbimbushur, dmth në qoftë se keni 100 GB në dispozicionin tuaj, ju mund të krijoni llogari me një kapacitet total shumë më të madh, sepse vetëm hapësira reale në llogaritë e hostingut përfshihet në kapacitetin 100 GB.

Hostingu for Reseller

res-10-25

­11
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 25 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 10
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-10-50

­19
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 50 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 10
 • Bandwidth: I pakufizuarI
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-25-25

­19
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 25 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 25
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-25-50

­23
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 50 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 25
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-10-100

­29
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 100 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 10
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-25-100

­33
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 100 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 25
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-50-50

­33
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 50 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 50
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-50-100

­39
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 100 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 50
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-75-100

­49
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 100 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 75
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-50-200

­59
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 200 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 50
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-75-200

­69
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 200 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 75
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-100-100

­69
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 100 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 100
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-100-200

­79
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 200 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 100
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-150-200

­89
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 200 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 150
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-75-300

­99
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 300 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 75
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-200-200

­99
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 200 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 200
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-100-300

­119
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 300 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 100
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-75-400

­129
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 400 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 75
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-150-300

­129
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 300 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 150
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-200-300

­149
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 300 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 200
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-100-400

­159
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 400 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 100
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-150-400

­179
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 400 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 150
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

res-200-400

­199
,00 €
neto, monthly
 • Magazinim: 400 GB
 • Konsumatorët llogaritë cPanel: 200
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • Ndarja të plota të llogarive
 • Servera të lokalizuar në Evropë
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Çertifikata SSL falas

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.