Plani i hostigut res-150-200

res-150-200

­89
,00 €
neto, monthly
  • Magazinim: 200 GB
  • Konsumatorët llogaritë cPanel: 150
  • Bandwidth: I pakufizuar
  • Domenat: I pakufizuar
  • Ndarja të plota të llogarive
  • Servera të lokalizuar në Evropë
  • Sistemi anti-eksploitues
  • Çertifikata SSL falas

 

Shërbimi i hostingut reseller konsiston në dhënien e aksesit reseller-it në burimet e serverit, të cilat ai mund t'i ndajë në mënyrë të pavarur dhe t'ua rishesë klientëve të tij.

Aksesi është i lidhur me vendosjen në dispozicion të:

Sistemit të menaxhimit të serverit (WHM) - aftësia për të përcaktuar paketat tuaja të hostingut (kapaciteti, transferimi, domenet, postat elektronike, bazat e të dhënave, etj.);
paneli i menaxhimit të hostingut (cPanel) - çdo klient i reseller-it merr panelin e tij (i cili mund të ketë cilësimet e tij të reseller-it, p.sh. logon ose ngjyrat).

Karakteristikat themelore të paketës së hostingut reseller janë:

numri i llogarive të klientëve (llogari të veçanta të cpanelit)
kapaciteti (i rëndësishëm është kapaciteti real i shfrytëzuar, jo i alokuar në paketat e klientëve)

Magazinim 200 GB
Konsumatorët llogaritë cPanel 150
Bandwidth I pakufizuar
Domenat I pakufizuar
Ndarja të plota të llogarive
Servera të lokalizuar në Evropë
Bazat e të dhënave MySQL I pakufizuar
Bazat e të dhënave PostgreSQL I pakufizuar
Llogaritë e postës elektronike (e-mail) I pakufizuar
Versione PHP: 7.2, 7.3 , 7.4, 8.0
Versioni i PHP i ndryshueshëm nga përdoruesi
Sistemi anti-eksploitues
Çertifikata SSL falas
Uptime vjetore 99,9%
Plane individuale të hostingut për secilin klient
Limite individuale të hostingut për secilën llogari
Çmimi Monthly:
89
,00 €
Annual price is permanent.
Renewal price of the hosting plan will be the same every year.
Basic hosting features

Ndarja e plotë e llogarive të klientëve. Kuptimi i një llogarie reseller është aftësia për të krijuar një llogari të veçantë cPanel për çdo klient reseller. Çdo llogari është plotësisht e ndarë nga të tjerat dhe standardet më të larta të sigurisë janë ruajtur.

Branding:
logoja juaj në panel. Hostingu reseller ofrohet në modelin "white label", që do të thotë se klienti i reseller-it nuk ka asnjë shenjë të hostingut tonë në panel. Çdo reseller mund të ngarkojë grafikat e tij - në mënyrë që klientët e tij të shohin logon e reseller-it në panelet e tyre të cPanel.

Tërësisht në disqet SSD. Shpejtësia dhe stabiliteti i shërbimit është i rëndësishëm. Kjo është arsyeja pse ne nuk përdorim asnjë transportues tjetër të dhënash përveç SSD-ve. Ne kemi TË GJITHA të dhënat e klientit në disqe të shpejtë SSD.

Kapacitete të mëdhaja. Secili nga klientët tanë reseller mund të zgjedhë vetë paketat - në varësi të faktit nëse ata kanë nevojë për shumë llogari të veçanta cPanel ose nëse duan një kapacitet të madh llogarie. Pavarësisht nga zgjedhja, ne llogarisim gjithmonë hapësirën e përdorur në disk, jo atë të deklaruar në paketat e klientëve reseller.

Kufij të pavarur për çdo llogari. Në llogaritë reseller, është e rëndësishme se si përcaktohen parametrat në llogari. Ne nuk shpërndajmë burime në nivelin "reseller" (p.sh., 20% të burimeve të CPU, etj.). Parametrat tanë përcaktohen në nivelin e llogarive individuale të marra nga reseller-i.

Mbështetje e shkëlqyer teknike. Ndonjëherë reseller-ët kanë nevojë edhe për këshilla teknike - ne jemi në dispozicion të tyre. Kanali ynë kryesor i kontaktit është biseda në internet: ne e marrim atë brenda sekondave. Mbështetja ofrohet nga administratorë me përvojë, të cilët mund t'u përgjigjen edhe pyetjeve teknike komplekse. Jemi në dispozicion edhe me telefon dhe me e-mail.

Serverë në Poloni. Të gjithë serverët tanë janë të vendosur në dhomën tonë të serverit në Poloni. Dhoma e serverit është e lidhur me lidhje të shumta me fibra optike me ofruesit kryesorë të internetit (si lidhje polake ashtu edhe të huaja) dhe me nyjet e shkëmbimit të lëvizjeve në Varshavë dhe Katovicë.

Rezervimi automatik dhe falas për të gjitha llogaritë. Llogaria reseller dhe të gjitha llogaritë e krijuara nga reseller-i menaxhohen nga administratorët tanë. Prandaj, një backup i plotë e të gjitha llogarive bëhet rregullisht çdo natë dhe është një veprim standard. Secili nga klientët e reseller-it mund të rivendosë në mënyrë të pavarur çdo skedar ose dosje nga një kopje rezervë në çfarëdo dite - deri në 7 ditë prapa. Aftësia për të rivendosur vetë kopjet është e përshtatshme dhe falas.

Sistemi anti-shfrytësues (anti-exploit). Të gjitha llogaritë e hostingut, duke përfshirë llogaritë e klientëve të reseller-ëve, mbrohen nga një sistem unik anti-shfrytësues. Çdo skedar i ngarkuar në server kontrollohet menjëherë për përmbajtje të dëmshme. Baza e të dhënave përmban disa mijëra shfrytëzime të njohura. Nëse zbulohet një kod keqdashës, skedari i ngarkuar bllokohet dhe administratori merr një njoftim. Në rastin e llogarive të reseller-ëve, njoftimet i dërgohen reseller-it në mënyrë që ai t'ia kalojë këtë informacion klientit të tij.

Si një server i dedikuar. Reseller hosting shpesh krahasohet me hosting e dedikuar. Në fakt, hostingu reseller ka shumicën e veçorive të një serveri të dedikuar klasik që blini për hostingun klasik. Sidoqoftë, kur blini një hosting reseller, ju merrni një server plotësisht të konfiguruar në dispozicionin tuaj. Ju nuk keni pse të paguani administratorin, nuk keni nevojë të blini, konfiguroni dhe përditësoni panelin e menaxhimit (cPanel), nuk keni pse të shqetësoheni për bërjen e kopjeve rezervë ose blerjen e softuerit shtesë (tek ne reseller-i merr, ndër të tjera, një autoinstalues ​​për mbi 400 aplikime). Reseller hosting është gjithashtu më e lirë se hostingu i dedikuar.

 

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.