Hosting për Wordpress

Smarthost hosting është vendi i përsosur për faqet e krijuara në Wordpress.

Oferta jonë është kryesisht hostingu i shpejtë dhe efikas në disqet SSD së bashku me mbështetje teknike për chat në internet në dispozicion çdo ditë nga ora 8-24.

Ne jemi të përfshirë në komunitetin e Wordpress-it për të mbështetur dhe marrë pjesë në lloje të ndryshme të ngjarjeve të tilla si:
- takime kombëtare: WordCamp
- takimet lokale të komunitetit të WordPress-it: WordUp

Ne jemi të njohur në mjedisin Wordpress, siç dëshmohet nga fakti se shumë faqe në internet të njerëzve të njohur nga mjedisi i WordPress-it janë të vendosura në serverët tanë.

Ne mbështesim blogerët, takohemi rregullisht me komunitetin WordPress - ne dëgjojmë nevojat e tyre dhe e përshtasim ofertën tonë ndaj nevojave të tyre.

Ne ju ftojmë të njiheni me blogun tonë, ku mund të gjeni shumë informacione rreth Wordpress-it:
https://www.smarthost.al/blog/tag/wordpress

Ju mund të lexoni në lidhje me mbështetjen për Komunitetin WordPress (Komuniteti WordPress) në: https://www.smarthost.al/mbeshtetja-e-komunitetit-opensource

Shihni planet e hostingut të rekomanduara për WordPress

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.