Krahaso planet e hostingjeve Premium SSD

Paketa premium hosting, në disqe SSD
Vonesat më të shkurtëra, burimet më të larta të serverit (procesori, memoria, IO), disqet më të shpejta të cilesisë më të lartë SSD Array - kudo ku llogaritet performanca maksimale dhe kualiteti i lartë. Për klientët me kërkesa të larta, ne kemi krijuar një lloj të ri paketash: premium hosting.

Premium hosting përmban komponentët teknikë të cilësisë më të lartë, si dhe parametrat e caktuar për Klientët, pa kompromise të lidhura me çmimet:
SSD më të shpejtë të lidhur me RAID-10 matrix të përbërë nga disqe të shumta,
parametrat për secilën llogari janë: sasi e madhe RAM, burime të mëdha procesori, lexueshmëri shumë të lartë nga disku (I/O).

Me paketat reseller, ne as nuk përmendim çështje të tilla të dukshme si: transferim i pakufizuar, numër të pakufizuar të skedarëve në llogarinë tuaj, backup ditor të të dhënave etj.

Teknikisht, por shkurtimisht: 1GB RAM, 1 processor core të tërë, leximi i disqeve bëhet në Megabyte, TTFB i llogaritur në milisekonda, Apache + LiteSpeed, ndarje e plotë e llogarive, sistem anti-eksploitues.

Paketa hostingu Premium SSD

Nëse dëshironi të keni cilësinë më të lartë të mundshme në internet - paketat Premium SSD janë për ju.

Premium-ssd-mini Premium-ssd-www Premium-ssd-store Premium-ssd-business Premium-ssd-max Premium-ssd-max250
Magazinim 5 GB 10 GB 20 GB 50 GB 100 GB 250 GB
Bandwidth I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Domenat 5 I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
MySQL Databases 5 20 I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Llogaritë e-mail 10 I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Çertifikata SSL falas
Magazinim SSD
Llogaritë FTP 5 I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Nën-domenat I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Sistemi anti-eksploitues
Kufizim skedarësh I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Backup ditor
Servera të lokalizuar në Evropë
Paneli: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
Ndarja të plota të llogarive
Versione PHP: 7.2, 7.3, 7.4, 8.0
Ndryshoni versionin PHP
MySQL 5.7 (MariaDB 10.3)
Akses Cron
PostgreSQL database
Webdisk
Editori i zonës DNS
Aftësia për të instaluar certifikata SSL
Akses SSH
Node.js Hosting
Provë 14-ditore falas
Asistence teknologjike
Adresë IP të dedikuar Fakultativ Fakultativ Fakultativ Fakultativ Fakultativ Fakultativ
RAM për llogari 1 GB 1 GB 1 GB 1 GB 1 GB 1 GB
Procese të njëkohshme 12 20 20 30 30 30
Burimet CPU 100% e bërthamës 100% e bërthamës 100% e bërthamës 100% e bërthamës 100% e bërthamës 100% e bërthamës
Lexim disku I/O 50 000 kB/s 50 000 kB/s 50 000 kB/s 50 000 kB/s 50 000 kB/s 50 000 kB/s
Kafe pa pagesë
Migracion pa pagesë
dopisek
circle_chart
Pajtueshmëria me GDPR
Çmimi Vjetor
Çmimet tona janë fikse, në çdo periudhë pasuese, çmimi i rinovimit të paketës është i njëjtë.
­29
,00 EUR
neto
­49
,00 EUR
neto
­79
,00 EUR
neto
­119
,00 EUR
neto
­179
,00 EUR
neto
­359
,00 EUR
neto

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.