PLANI I HOSTINGUT PREMIUM-SSD-BUSINESS

Plani i hostingut premium-ssd-business

e mirë për kompanitë

e mirë për kompanitë

Premium-ssd-business

­119
,00 €
neto, çdo vit
 • Magazinim: 50 GB
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • MySQL Databases: I pakufizuar
 • Llogaritë e-mail: I pakufizuar
 • Çertifikata SSL falas
 • Magazinim SSD
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Backup ditor
 • Paneli: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Aftësia për të instaluar certifikata SSL
 • Akses SSH
 • Provë 14-ditore falas
 • Asistence teknologjike
 • Migracion pa pagesë
 • Pajtueshmëria me GDPR

Plani Premium-ssd-business është një paketë e përfshirë në ofertën premium hosting në Smarthost.eu me një nga kapacitetet më të larta të ofruara. Kjo paketë propozohet për dyqane të mëdha, ku nevojitet efikasiteti shumë i lartë si dhe një hapësirë e madhe për ruajtjen e të dhënave.

 

Magazinim 50 GB
Bandwidth I pakufizuar
Domenat I pakufizuar
MySQL Databases I pakufizuar
Llogaritë e-mail I pakufizuar
Çertifikata SSL falas
Magazinim SSD
Llogaritë FTP I pakufizuar
Nën-domenat I pakufizuar
Sistemi anti-eksploitues
Kufizim skedarësh I pakufizuar
Backup ditor
Servera të lokalizuar në Evropë
Paneli: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
Ndarja të plota të llogarive
Versione PHP: 7.2, 7.3, 7.4, 8.0
Ndryshoni versionin PHP
MySQL 5.7 (MariaDB 10.3)
Akses Cron
PostgreSQL database
Webdisk
Editori i zonës DNS
Aftësia për të instaluar certifikata SSL
Akses SSH
Node.js Hosting
Provë 14-ditore falas
Asistence teknologjike
Adresë IP të dedikuar Fakultativ
RAM për llogari 1 GB
Procese të njëkohshme 30
Burimet CPU 100% e bërthamës
Lexim disku I/O 50 000 kB/s
Kafe pa pagesë
Migracion pa pagesë
Pajtueshmëria me GDPR
Vjetor Çmimi:
119
,00 €
Annual price is permanent.
Renewal price of the hosting plan will be the same every year.
Basic hosting features

Plotësime të të dhënave teknike të premium-ssd-business hosting plan (karakteristikat kryesore):

1. Paneli i Hostingut: Versioni anglisht i cPanel -it
2. Menaxhimi i llogarisë së postës elektronike
3. Menaxhimi i përcjelljes së postës dhe pseudonimit (alias)
4. Menaxhimi i llogarisë FTP
5. Menaxhimi i filtrimit të e-mailit
6. Menaxhimi i bazës MySQL
7. Akses në phpMyAdmin
8. Filtra antispam
9. Skanër antivirus për e-mail
10. Webmail
11. Web-menaxher skedarësh
12. Backup-e të sigurta për gjithë llogarinë (backup-et bëhen çdo ditë, 7 kopjet e fundit janë të disponueshme)
13. Sistemi anti-eksploitues zbulon mbi 4000 ekploitime për skriptet më të njohura
14. Certifikata SSL falas për të gjithë domenin në llogarinë e hostingut (lëshuar nga cPanel / Comodo ose Let's Encrypt)
15. Aftësi për të ndryshuar versionin PHP për domenin

Plotësime të të dhënave teknike të premium-ssd-business hosting plan (statistikë):

1. Statistikat e Bandwidth-it
2. Statistikat e përdorimi të CPU dhe numri i proceseve
3. Statistikat e përdorimit të hapësirës në disk
4. Statistikat e vizitave - webalizer, awstats
5. Inspektim paraprak i vizitorëve të fundit në faqen e internetit (vizitor i fundit)
6. Inspektim paraprak i login-eve të gabuara në web server

Plani shtesë i pritjes teknike ssd-business hosting (Karakteristikat e avancuara):

1. Parametrimet e autorizimit (SPF, DomainKeys)
2. Parametrimet e autorizimit të përcjelljes së postës (SPF: SRS)
3. Menaxhimi i listës së zezë së IP-së (IP Deny Manager)
4. Menaxhimi i indeksimit direktorive
5. Menaxhimi i fjalëkalimeve të direktorisë
6. Konfigurimi paraprak i PHP
7. Menaxhimi i filtrit Spam (SpamAssassin)
8. Menaxhimi i njoftimeve të resurseve (tejkalimi i kapacitetit të llogarisë së postës elektronike, hapësira në disk, transferimi)
9. Mbrojtja Hotlink

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.