Politika e cilësisë

Politika e cilësisë

Misioni i kompanisë është të mbështesë ndërmarrjet në arritjen e qëllimeve të biznesit përmes përdorimit kreativ dhe të vetëdijshëm të teknologjive moderne të Internetit.
Arritja e qëllimit kryesor garantohet duke u përqëndruar në zhvillimin e vazhdueshëm dhe gjithëpërfshirës të ofertës, nivelin më të lartë të shërbimeve dhe përshtatjen ndaj pritjeve të klientëve.


Personeli


Kompania përbëhet nga një ekip njerëzish që kanë përvojë në zbatimin e projekteve të mëdha dhe njohin specifikat e industrisë së internetit. Potenciali ynë është gatishmëria për të zhvilluar dhe kujdesi për njohuritë tona.
Interneti është pasioni ynë, dhe ndërthurja e punës me pasionin sigurisht që jep rezultatet më të mira.
Shërbimet tona telekomunikuese dallohen nga tregu për cilësinë më të lartë.
Shërbimet tona bazohen në përvojën disa vjeçare në fushën e hostingut.
Angazhim i plotë i pronarëve dhe punonjësve të Smarthost për zbatimin e përbashkët të politikës dhe objektivave të cilësisë.


Teknika


Duke investuar në qendrën tonë të të dhënave, ne jemi në gjendje të sigurojmë një mjedis pune plotësisht të pavarur dhe të qëndrueshëm për serverat e ofruar për klientët tanë.
Faktorë të tillë si: teprica e lidhjeve të internetit bazuar në protokollin BGP, burimet tona të adresave IP, lidhja, nënstacionet e ndara të energjisë, siguria e UPS-së, zjarrfikja, mbrojtja, përdorimi i markës, pajisjeve moderne, monitorimi 24-orësh i rrjetit dhe serverave tanë janë elementet që na lejojnë të mbajmë cilësinë dhe besueshmërinë më të lartë të shërbimeve.


ShoqëriaDuam të jemi një kompani e njohur nga klientët si një partner i besueshëm.
Duam të jemi një kompani miqësore ndaj Punonjësve, Konsumatorëve dhe Shoqërisë.
Duam të shpërndajmë dhe të ndajmë njohuritë në lidhje me teknologjitë dhe zgjidhjet më të fundit, si dhe të marrim pjesë në procesin global të  zhvillimit të IT-së dhe të telekomunikacionit.

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.