Kontakt

Kontakt

Smarthost.al ofron një mbështetje teknike të lartë për klientët tanë. Ju mund të na kontaktoni në mënyra të ndryshme, në varësi të preferencave tuaja. Online chat dhe e-mail mbështetjet kryhen nga administratorët tanë të kualifikuar me të cilët ju mund të flisni edhe për probleme teknike të ndërlikuara.

CHAT ONLINE
chat-online është në dispozicion 24/7

hosting@smarthost.eu
me e-mail asistenca është në dispozicion 24/7

Ne kemi përgatitur shumë udhëzime në blogun tonë, ne ju inkurajojmë të lexoni shënimet.

BLOG

Më shumë informacion në seksionin "rreth nesh".
Forma e Kontaktit

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.