Hosting për Joomla!

Smarthost web hosting është vendi më i mirë për faqet e internetit të zhvilluara në Joomla! CMS.

Oferta jonë është përqendruar kryesisht në shpejtësinë dhe performancën për shkak të ruajtjes së magazinimit SSD me shërbim të plotë teknik çdo ditë nga 8:00 deri në 24:00. Ne gjithashtu marrim pjesë në Joomla! Ngjarje:

  • Joomla! Ditë
  • Joomla! Grupi i Përdoruesve
  • J&Beyond
Qendra polake Joomla! Zgjidhni shërbimet tona dhe faqet e e tyre të internetit në serverat tanë, kjo tregon, se ne jemi të njohur në mesin e komunitetit të Joomla!-s.

Ne gjithashtu marrim opinione pozitive direkt nga zhvilluesit kryesorë të Joomla !. Administratori i Certifikuar Joomla, Slawomir Pieszczek, shkroi një opinion për shërbimet tona, duke cituar: "ŤPse në renditjen time, Smarthost zuri vendin e parë? Kryesisht për shkak se i njoh ata, u besoj atyre, unë kam testuar shërbimet e tyre dhe asistenca e tyre teknike është në gjendje të zgjidhë problemet më të vështira. Të gjithë miqtë dhe kolegët e mi nga Joomla! Shoqëria është e lumtur që përdor shërbimet e Smarthost-it dhe ata gjithashtu e rekomandojnë atë." ".

Mund të lexoni më shumë rreth Joomla! CMS në blogun e tij (në gjuhën polake): http://www.slawop.net ose në blogun tonë Smarthost.al: https://www.smarthost.al/blog/tag/joomla

Shihni planet e hostingut të rekomanduara për Joomla!

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.