POROSIT NJË PLAN HOSTINGU

1
2
3
Step 1: Lloji i shërbimit
payment period: 1 year:
neto: ­29,00 €
Magazinim: 5 GB , Domenat: 5 , Llogaritë e-mail: 10
payment period: 1 year:
neto: ­49,00 €
Magazinim: 10 GB , Domenat: I pakufizuar , Llogaritë e-mail: I pakufizuar
payment period: 1 year:
neto: ­79,00 €
Magazinim: 20 GB , Domenat: I pakufizuar , Llogaritë e-mail: I pakufizuar
payment period: 1 year:
neto: ­119,00 €
Magazinim: 50 GB , Domenat: I pakufizuar , Llogaritë e-mail: I pakufizuar
payment period: 1 year:
neto: ­179,00 €
Magazinim: 100 GB , Domenat: I pakufizuar , Llogaritë e-mail: I pakufizuar
payment period: 1 year:
neto: ­359,00 €
Magazinim: 250 GB , Domenat: I pakufizuar , Llogaritë e-mail: I pakufizuar
payment period: 1 year:
neto: ­39,00 €
Magazinim: 5 GB , Domenat: 5 , Llogaritë e-mail: 10
payment period: 1 year:
neto: ­59,00 €
Magazinim: 10 GB , Domenat: I pakufizuar , Llogaritë e-mail: I pakufizuar
payment period: 1 year:
neto: ­89,00 €
Magazinim: 20 GB , Domenat: I pakufizuar , Llogaritë e-mail: I pakufizuar
payment period: 1 year:
neto: ­129,00 €
Magazinim: 50 GB , Domenat: I pakufizuar , Llogaritë e-mail: I pakufizuar
Identifikimi nuk mund të jetë më i madh se 8 shkronja. Emri i llogarisë duhet të përbëhet vetëm nga letra dhe numra. Emri nuk mund të fillojë me një numër.

Paraqitja e domenit:: ______.smarthost.eu

Fjalëkalimi duhet të jetë së paku 6 karaktere dhe nuk mund të përmbajë emrin e llogarisë. The required password strength is 65.
Loading...
Siła hasła: 0

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.