PARTNERËT TANË

PARTNERËT TANË

Në Smarthost mendojmë se bashkëpunimi i mirë bazohet në marrëdhëniet miqësore me partnerët e biznesit. Sigurimi i zgjidhjeve më të mira për klientët tanë është ajo që kemi të përbashkët.

Në Smarthost we only select the best IT specialists who are familiar with the most popular CMS like Joomla!, WordPress dhe të tjerë.
Mos ngurroni të na kontaktoni për më shumë detaje.

Të gjitha
Joomla
WordPress
branding
Specializimi: Joomla
jDoctor.pl (Michał Trzepizur)

Nëse doni të kontrolloni nëse faqja juaj përmban disa skedarë, eksploitime, të dyshimta ose rootkits, ky shërbim është i përsosur për ju. Çdo faqe interneti mund të bjerë pre e piratërise informatike ose e kërcënimeve të mundshme. A është infektuar aktualisht faqja juaj e internetit? Me këtë shërbim mund ta kontrolloni pa ndonjë problem. Ne përdorim një softuer të specializuar me bazën e të dhënave që përmban 3000 eksploitime, e cila u krijua për të gjetur infeksione të mundshme ose kode të dyshimta në skedarët tuaj të aplikacionit. Ne gjithashtu kujdesemi për dëmet që mund të bëhen nga infeksioni ose hakimi i faqes tuaj, dhe ne do të përmirësojmë sigurinë e aplikacionit tuaj. Ju duhet të mbani mend për skanimin periodik të viruseve. Faqja juaj e internetit ka nevojë për këtë.

Specializimi: WordPress
WPmagus (Krzysztof Dróżdż)

Në kuptimin e biznesit - software house, më shumë sens - magji - ne jemi njerëz që mund të inkorporojmë në kodin tuaj gjithçka që ju nevojitet për të arritur në biznesin tuaj (edhe në raste të pazakonta). Qëllimi ynë është që të sjellim zgjidhje të shitura bazuar në WordPress, që do të jenë efikase, të lehta për ti përdorur, dhe së fundi, nuk do të dëmtojnë buxhetin tuaj.

Ne kujdesemi për çdo aspekt të programimit të WordPress-it:

 • krijojmë faqet e internetit (faqe internet për kompani të ndyshme, dyqanet, etj.) dhe shtojca që zbatojnë funksionalitete të avancuara me të drejtat tona të autorit,
 • bëjmë auditime të faqeve ekzistuese (siguria, efikasiteti dhe korrektimi i implementimit),
 • Ndihmojmë kur ju keni të gjitha llojet e ]problemeve (dmth. ne heqim efektet e infeksionet dhe rikuperojmë faqen tuaj pas sulmeve),
 • japim konsultime teknike, projekte dhe implementime të avancuara,
 • Ne ofrojmë mbështetje teknike për faqet e internetit ekzistuese.
Specializimi: WordPress
e-wsparcie.com.pl (Barbara Muszko)

Krijojmë imazhin më të mirë të kompanisë suaj në internet. Sot (pas 8 vjetësh përvojë) e-wsparcie nuk është vetëm Barbara, por një ekip specialistësh - secili prej tyre me vite përvojë në departamentet e tyre. Ne i ndihmojmë kompanitë të jenë të suksesshme në tregun elektronik.

 • Web developer - krijon faqe moderne dhe e-dyqane dhe ai do të kujdeset për sigurinë dhe përditësimet e tyre.
 • Graphic designer - krijon paraqitjen grafike për kompaninë tuaj, duke filluar me logon dhe duke përfunduar me roll-ups.
 • Copywriter - di se si ta përshkruani kompaninë tuaj, produktet që po shisni, ofrimin e shërbimeve tuaja në mënyrë atraktive dhe miqësore për klientët dhe motorët e kërkimit të internetit.
 • Marketer - di gjithçka në lidhje me reklamat në internet dhe mediat sociale.
 • Doodle video maker - do të krijojë një film për ju...
 • Programmer - person për detyra të veçanta...

Na tregoni, për çfarë ka nevojë kompania juaj!

Specializimi: Joomla
Dajnowiec.pl (Sebastian Dajnowiec)

Oferta jonë kryesisht janë faqet e internetit në teknologjinë Responsive Web Desing. Ne krijojmë karta elektronike për kompanitë e vogla dhe të mesme, faqet si "Portfolio", katalogët e produkteve dhe dyqaneve online. Ne do të redaktojmë ose do të shtojmë freskime në faqen tuaj të internetit, duke iu përshtatur tendencave më të reja të tregut. Ne emigrojmë faqet e internetit që operojnë në Joomla! CMS në 1.0,1,5,2,5 dhe versionet më të reja. Ne zhvillojmë udhëzime dhe dokumentacione ndihmëse për administratorët e uebit dhe administratën. Ne jemi të kënaqur të ndihmojmë dhe ofrojmë konsultime në këtë fushë.

Specializimi: WordPress, branding
haiku.com.pl (Michał Pliszka)

Kompania jonë operon në treg që nga viti 2007. Përvoja shumëvjeçare, njohuria, profesionalizmi dhe qasja individuale ndaj çdo porosie na lejuan të fitojmë shumë klientë të kënaqur.

Me se merremi?

Ne ndërtojmë faqe interneti www dhe dyqane online.

Para së gjithash, ne ndërtojmë dhe pozicionojmë në mënyrë efektive faqet e internetit dhe dyqanet online. Ne operojmë në mënyrë gjithëpërfshirëse dhe çdo projekt është krijuar nga një ekip specialistësh me përvojë: dizajnerët grafikë, autorët e shkrimit dhe zhvilluesit e uebit. Faqet e internetit janë krijuar në bazë të ideve të tyre, por edhe në bazë të sugjerimeve të klientëve. Falë kësaj qasjeje, efektet vizuale dhe të përmbajtjes si dhe optimizimi maksimal i faqeve të internetit për robotët e motorëve të kërkimit, i cili është gjithmonë në përputhje me parimet e Google, lejojnë që marka të shfaqet shpejt në internet dhe të tërheqë vëmendjen e klientëve të mundshëm. Ne krijojmë faqe interneti kryesisht të bazuara në motorin WordPress.

Marka profesionale

Ne e dimë, megjithatë, se vetë faqja e internetit nuk mjafton për ta bërë një markë të njohur. Për të arritur një efekt të tillë, ne ofrojmë promovim dhe reklamim efektiv në formën e një marke gjithëpërfshirëse. Markat profesionale dallohen nga qëndrueshmëria e imazhit. Prandaj, është përgjegjësia jonë të krijojmë një strategji komunikimi të mirëmenduar online dhe offline. Është baza që çon në njohjen e një kompanie ose institucioni të caktuar. Prandaj, ne krijojmë sisteme të avancuara dhe mbi të gjitha uniforme të identifikimit vizual, duke filluar nga një logo apo logotip, përmes materialeve fizike reklamuese (fletëpalosje, broshura, fletore, etj.). Ne promovojmë markën në ueb (reklama) dhe mbështesim mediat sociale, ndër të tjera Facebook dhe Google+.

Na tregoni se çfarë nevoje ka kompania juaj dhe ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë të paraqiteni në internet!

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.