Sfondi teknik

Baza e të dhënave dhe bandwidth-i

Të gjithë serverët Smarthost janë të vendosur në databazën tonë (ne nuk I vendosim pajisjet tona në ndonjë vend tjetër). Si një ISP (ofrues i shërbimit të internetit), kemi disa ofrues të pavarur të besueshëm dhe solid. Ne gjithashtu jemi të lidhur me disa Pika të Shkëmbimit të Internetit (Internet Exchange Points).

“Advanced routing” na lejon të shpërndajmë në mënyrë dinamike dhe optimale trafikun e internetit. Kemi tepricë të plotë, që do të thotë se ne mund të ofrojmë shërbime pa asnjë kufizim të bandwidth-it në çdo ndërlidhje të tij. Bandwidth-i multiplikohet në krahasim me përdorimin aktual.

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.