Sfond teknik

ftohje, ajër i kondicionuar, lagështi

Në një dhomë të serverëve Smarthost, është shumë e rëndësishme ruajtja e një temperaturë të saktë, garantimi i sigurisë së të dhënave dhe një funksionim i duhur i serverave. Nxehtësia e krijuar nga pajisje të tilla si serverët, ruterët, çelsat dhe furnizimet e energjisë krijojnë kushte termale shumë të pafavorshme të cilat kërkojnë zgjidhje speciale.

Për të siguruar kushte ideale për funksionimin e pajisjeve dhe për të siguruar një funksionim të besueshëm të ftohjes dhe dehumifikimit të dhomës së serverit, ne përdorim një kondicionerë të pavarur që punojnë. Ato kanë një gamë shumë të gjerë të mundësive me një kontroll të plotë të lagështirës (dehumidifikimit), kontrollit dhe monitorimit në distancë. Ata janë të lidhur me qarqe të ndara, përveç dhomës së serverit.

Besueshmëria e instalimeve këtu ka më shumë vlerë sesa në një dhomë të rregullt. Ne ofrojmë zgjidhje të provuara të cilat sigurojnë kondicionimin e ajrit edhe në rast të dështimit të një komponenti.

Kapaciteti i përgjithshëm i ftohjes llogaritet në dhjetëra kW duke siguruar kështu një temperaturë konstante edhe gjatë nxehtësisë më të madhe. Temperatura në dhomën dhe raftet e serverëve monitorohet dhe raportohet rregullisht. Kur temperatura ngrihet disa gradë mbi normën, një njoftim dërgohet automatikisht dhe menjëherë i dërgohet administratorëve.

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.