Si mund të instaloj një certifikatë SSL falas?

Si mund të instaloj një certifikatë SSL falas?

Të gjitha llogaritë tona hosting janë të pajisura certifikatat falas SSL të markës cPanel. Certifikatat CPanel instalohen automatikisht pas shtimit të një domeni në Domenet shtesë në cPanel. Nuk ka nevojë të instaloni certifikatën manualisht.

Përveç kësaj, mund të instaloni çertifikatat “Let's Encrypt”. Instalimi i certifikatës është shumë i thjeshtë dhe zgjat disa sekonda. Certifikata cPanel ofron të njëjtin nivel sigurie si certifikata e “Let's Encrypt”, kështu që instalimi është fakultativ.

Detaje rreth çertifikatës SSL:https://www.Smarthost.eu/free-ssl-certificates-for-all-domains

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.