Certifikatt falas SSL

Certifikatt falas SSL

Të gjitha llogaritë hosting Smarthost.al kanë certifikatë SSL të parazgjedhur (default). Klienti duhet vetëm të shtojë një domain përmes funksionit “Additional domains” në cPanel dhe një certifikatë falas do të gjenerohet brenda 30 minutave.

Duke hequr dyshimet dhe pyetjet që shfaqen më shpesh:

  • nuk duhet të keni një IP të veçantë për një certifikatë SSL (mund të keni disa domena në një llogari dhe secili domen mund të ketë certifikatën e vet SSL)
  • certificates janë plotësisht pa pagesë, instaluar dhe zgjeruar plotësisht automatikisht. Certifikatat CPanel detektohen nga të gjithë web-shfletuesit
  • në mënyrë opcjonale, lehtësisht mund të instaloni certifikatën “Let's Encrypt”, por kjo nuk është e nevojshme për shkak të instalimit standard cPanel.

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.