Hosting me një mbështetje të madhe

free
hosting
migration

Të gjitha llogaritë e hostingut vijnë me certifikata falas SSL

e mirë për fillestarët

Premium-ssd-mini

­29
,00 €
neto, çdo vit
 • Magazinim: 5 GB
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: 5
 • MySQL Databases: 5
 • Llogaritë e-mail: 10
 • Çertifikata SSL falas
 • Magazinim SSD
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Backup ditor
 • Paneli: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Versione PHP: 7.2, 7.3, 7.4, 8.0
 • Aftësia për të instaluar certifikata SSL
 • Akses SSH
 • Provë 14-ditore falas
 • Asistence teknologjike
 • Migracion pa pagesë
e mirë për WordPress

Premium-ssd-www

­49
,00 €
neto, çdo vit
 • Magazinim: 10 GB
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • MySQL Databases: 20
 • Llogaritë e-mail: I pakufizuar
 • Çertifikata SSL falas
 • Magazinim SSD
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Backup ditor
 • Paneli: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Versione PHP: 7.2, 7.3, 7.4, 8.0
 • Akses SSH
 • Provë 14-ditore falas
 • Asistence teknologjike
 • Migracion pa pagesë
 • Pajtueshmëria me GDPR
e mirë për e-commerce

Premium-ssd-store

­79
,00 €
neto, çdo vit
 • Magazinim: 20 GB
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • MySQL Databases: I pakufizuar
 • Llogaritë e-mail: I pakufizuar
 • Çertifikata SSL falas
 • Magazinim SSD
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Backup ditor
 • Paneli: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Aftësia për të instaluar certifikata SSL
 • Akses SSH
 • Provë 14-ditore falas
 • Asistence teknologjike
 • Migracion pa pagesë
 • Pajtueshmëria me GDPR
e mirë për kompanitë

Premium-ssd-business

­119
,00 €
neto, çdo vit
 • Magazinim: 50 GB
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • MySQL Databases: I pakufizuar
 • Llogaritë e-mail: I pakufizuar
 • Çertifikata SSL falas
 • Magazinim SSD
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Backup ditor
 • Paneli: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Aftësia për të instaluar certifikata SSL
 • Akses SSH
 • Provë 14-ditore falas
 • Asistence teknologjike
 • Migracion pa pagesë
 • Pajtueshmëria me GDPR
e mirë për kompanitë e mëdhaja

Premium-ssd-max

­179
,00 €
neto, çdo vit
 • Magazinim: 100 GB
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • MySQL Databases: I pakufizuar
 • Llogaritë e-mail: I pakufizuar
 • Çertifikata SSL falas
 • Magazinim SSD
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Backup ditor
 • Paneli: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Aftësia për të instaluar certifikata SSL
 • Akses SSH
 • Provë 14-ditore falas
 • Asistence teknologjike
 • Migracion pa pagesë
 • Pajtueshmëria me GDPR
e mirë për sasinë e madhe të postës elektronike

Premium-ssd-max250

­359
,00 €
neto, çdo vit
 • Magazinim: 250 GB
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • MySQL Databases: I pakufizuar
 • Llogaritë e-mail: I pakufizuar
 • Çertifikata SSL falas
 • Magazinim SSD
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Backup ditor
 • Paneli: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
 • Aftësia për të instaluar certifikata SSL
 • Akses SSH
 • Provë 14-ditore falas
 • Asistence teknologjike
 • Migracion pa pagesë
 • Pajtueshmëria me GDPR
last account was created 7 godzin temu from Kobyłka, Poland  

Klientët tanë përfshijnë:

KUALITET TEKNIK I LARTË

Ne ofrojmë shërbime në qendrën tonë të të dhënave, të vendosur në Poloni / Evropë. Ne kemi shumë lidhje me cilësi të lartë me ofruesit e rrjetit dhe pikat e shkëmbimit të trafikut në internet në Evropë.

MBËSHTETJE E SHKËLQYER E KONSUMATORËVE

Ne e kuptojmë se mbështetja njerëzore ka rëndësi. Ne e dimë se sa e rëndësishme është ajo. Jemi në dispozicionin tuaj 24 orë në ditë. Ne i përgjigjemi një bisedë brenda pak sekondave pas shkrimit tuaj dhe premtojmë se jemi shumë ndihmues.

SISTEME STABILE

ME FAMË BOTËRORE

Shërbimet Hosting janë të bazuara në softuer të qëndrueshëm të cilësisë më të lartë: cPanel, panel menaxhimi në një larmi të gjuhëve dhe sistemi CloudLinux me stabilitet të lartë të dedikuar për hosting.

AUTOMATIZIMI I SHËRBIMIT

Të gjitha shërbimet e klientit në serverat tanë punojnë plotësisht automatikisht: krijimi i llogarive dhe regjistrimi i domenit mund të zgjasë vetëm disa minuta. Menjëherë pas marrjes së pagesës suaj online, të gjitha shërbimet e renditura bëhen të disponueshme menjëherë.

 • Certifikata SSL falas
 • Sistem anti-shfrytëzyes
 • Marrëveshje falas për Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave
 • Periudhë prove 14-ditore falas
Jemi në dispozicionin tuaj 24 orë në ditë.
Mendimi i klientëve
Opinie pochodzą wyłącznie od Klientów hostingu Smarthost i są ręcznie weryfikowane po podaniu opinii.
Shihni më shumë komente

Aktualitete Smarthost

Lajmet më të fundit nga bota e hostingut
02.11.2022

Sistemi i ri i pagesave në Smarthost

Ne kemi krijuar bashkëpunim me sistemin e pagesave online - BlueMedia. Ju mund të paguani për shërbimet në panelin e pajtimtarëve duke përdorur këtë sistem. Përdorimi i pagesave në internet është pa pagesë.

31.10.2022

WordUP Trojmiasto - sponsor platini

Ne kemi mbështetur komunitetin WordPress për shumë vite! Kemi kënaqësinë të njoftojmë se jemi bërë një sponsor platini i WordUP Trójmiasto! Më 8 tetor mund të na takoni drejtpërdrejt në Gdynia.

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.