Hosting me një mbështetje të madhe

free
hosting
migration

Të gjitha llogaritë e hostingut vijnë me certifikata falas SSL

e mirë për fillestarët

Premium-ssd-mini

29
,00 €
neto, çdo vit
 • Magazinim: 5 GB
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: 5
 • MySQL Databases: 5
 • Llogaritë e-mail: 10
 • Çertifikata SSL falas
 • Magazinim SSD
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Backup ditor
 • Akses SSH
 • Migracion pa pagesë
e mirë për WordPress

Premium-ssd-www

49
,00 €
neto, çdo vit
 • Magazinim: 10 GB
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • MySQL Databases: 20
 • Llogaritë e-mail: I pakufizuar
 • Çertifikata SSL falas
 • Magazinim SSD
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Backup ditor
 • Akses SSH
 • Migracion pa pagesë
e mirë për e-commerce

Premium-ssd-store

79
,00 €
neto, çdo vit
 • Magazinim: 20 GB
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • MySQL Databases: I pakufizuar
 • Llogaritë e-mail: I pakufizuar
 • Çertifikata SSL falas
 • Magazinim SSD
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Backup ditor
 • Akses SSH
 • Migracion pa pagesë
e mirë për kompanitë

Premium-ssd-business

119
,00 €
neto, çdo vit
 • Magazinim: 50 GB
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • MySQL Databases: I pakufizuar
 • Llogaritë e-mail: I pakufizuar
 • Çertifikata SSL falas
 • Magazinim SSD
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Backup ditor
 • Akses SSH
 • Migracion pa pagesë
e mirë për kompanitë e mëdhaja

Premium-ssd-max

179
,00 €
neto, çdo vit
 • Magazinim: 100 GB
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • MySQL Databases: I pakufizuar
 • Llogaritë e-mail: I pakufizuar
 • Çertifikata SSL falas
 • Magazinim SSD
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Backup ditor
 • Akses SSH
 • Migracion pa pagesë
e mirë për sasinë e madhe të postës elektronike

Premium-ssd-max250

359
,00 €
neto, çdo vit
 • Magazinim: 250 GB
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • MySQL Databases: I pakufizuar
 • Llogaritë e-mail: I pakufizuar
 • Çertifikata SSL falas
 • Magazinim SSD
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Backup ditor
 • Akses SSH
 • Migracion pa pagesë
last account was created 22 minuty temu from Rzeszów, Poland  

Klientët tanë përfshijnë:

KUALITET TEKNIK I LARTË

Ne ofrojmë shërbime në qendrën tonë të të dhënave, të vendosur në Poloni / Evropë. Ne kemi shumë lidhje me cilësi të lartë me ofruesit e rrjetit dhe pikat e shkëmbimit të trafikut në internet në Evropë.

MBËSHTETJE E SHKËLQYER E KONSUMATORËVE

Ne e kuptojmë se mbështetja njerëzore ka rëndësi. Ne e dimë se sa e rëndësishme është ajo. Prandaj ne jemi në dispozicion për ndihmë 7 ditë në javë nga ora 8:00 deri në 23:59. Ne i përgjigjemi një bisedë brenda pak sekondave pas shkrimit tuaj dhe premtojmë se jemi shumë ndihmues.

SISTEME STABILE

ME FAMË BOTËRORE

Shërbimet Hosting janë të bazuara në softuer të qëndrueshëm të cilësisë më të lartë: cPanel, panel menaxhimi në një larmi të gjuhëve dhe sistemi CloudLinux me stabilitet të lartë të dedikuar për hosting.

AUTOMATIZIMI I SHËRBIMIT

Të gjitha shërbimet e klientit në serverat tanë punojnë plotësisht automatikisht: krijimi i llogarive dhe regjistrimi i domenit mund të zgjasë vetëm disa minuta. Menjëherë pas marrjes së pagesës suaj online, të gjitha shërbimet e renditura bëhen të disponueshme menjëherë.

 • Certifikata SSL falas
 • Sistem anti-shfrytëzyes
 • Marrëveshje falas për Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave
 • Periudhë prove 14-ditore falas
Jemi në dispozicion në CHAT
çdo ditë 8:00-24:00
Mendimi i klientëve
Shihni më shumë komente

Aktualitete Smarthost

Lajmet më të fundit nga bota e hostingut
29.03.2021 , WB

CERTIFIKATA "LIDER I MUNDËSIVE TË TREGUT 2021" PËR KOMPANINË SMARTHOST ...

Kompania Smarthost Sp. z o.o. mori pjesë në projektin kërkimor ndërkombëtar "Qasja e bazuar në mundësi për menaxhimin e inovacionit në sektorin e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme (NVM)" e zbatuar nga pun ...

Lexo më shumë
28.12.2020 , WB

PHP 8 në serverat tanë

Sot, disa orë pasi ofruesi i softuerëve CloudLinux lëshoi ​​versionin e qëndrueshëm të PHP 8, ai është instaluar në shumicën e serverave tanë. Versioni PHP mund të caktohet për cilindo nga domenët tuaj në ...

Lexo më shumë

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.