Serverë të dedikuar

Shërbimi i serverit të dedikuar u krijua duke pasur parasysh përdoruesit më kërkues. Ai konsiston në vënien në dispozicion të të gjithë serverit për një marrës specifik të Shërbimit.

Avantazhi kryesor i shërbimit është mundësia e zgjedhjes individuale të përbërësve të harduerit dhe softuerit. Në server, klienti mund të instalojë softuer dhe të konfigurojë lirisht sistemin operativ të instaluar dhe të konfiguruar.

Serverët e dedikuar mundësojnë administrim të pavarur dhe menaxhim të plotë të serverit nga klientët duke përdorur protokollin SSH ose një panel administrimi të blerë, p.sh WHM / Cpanel. Ne gjithashtu ofrojmë servera me administrim të kryer nga administratorët tanë.

Ne ofrojmë punë me cilësi të lartë të serverit pa pasur nevojë të bëjmë kostot e mirëmbajtjes së infrastrukturës sonë teknike.

Shërbimi i dedikuar i serverit përfshin:

  • dhomë serveri të siguruar, me ajër të kondicionuar (përfshirë sigurinë në përputhje me kërkesat e GDPR-së),
  • monitorim i vazhdueshëm 24 orë në ditë,
  • furnizimi me energji i dhomave të serverit nga disa nënstacione energjetike,
  • furnizimi me energji në raste emergjente,
  • Porti GigabitEthernet,
  • shumë lidhje të pavarura në internet.

Kërkesa për një ofertë të dedikuar për serverin

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.