Plani i hostingut premium-ls-mini

Plani i hostingut premium-ls-mini

fast hosting for beginners

premium-ls-mini

­39
,00 €
neto, çdo vit
  • Magazinim: 5 GB
  • Bandwidth: I pakufizuar
  • Domenat: 5
  • MySQL Databases: 5
  • Llogaritë e-mail: 10
  • Çertifikata SSL falas
  • Magazinim SSD
  • Sistemi anti-eksploitues
  • Backup ditor
  • Serveri Redis

Premium-ls-mini është paketa më e vogël e hostingut e bazuar në serverin komercial LiteSpeed ​​për sa i përket kapacitetit. Paketa e hostingut përfshin Litespeed Cache (LScache) dhe një server të dedikuar Redis për çdo klient - kjo ju lejon të arrini shpejtësinë më të lartë të mundshme të faqes në internet.

Hosting LiteSpeed ​​për llojin më të lartë të mundshëm të hostingut, duke ofruar performancën më të lartë, të cilit i shtojmë burime të larta serveri (procesor, memorie, IO) dhe disqe të shpejtë (SSD të lidhur në një matricë).

Litespeed - server komercial në internet, plotësisht i pajtueshëm me Apache, por më i shpejtë se Apache.
Litespeed mbështet shumë teknologji moderne si TLS 1.3, protokollin QUIC, WAF, anti-DDoS dhe shumë të tjera.

Redis - ne ofrojmë akses në një bazë moderne të dhënash që përdoret si një memorie.
Secili klient ka bazën e tij Redis, të pavarur nga klientët e tjerë me një kapacitet prej 200MB për të dhëna. Mund të lidheni me Redis duke përdorur folenë ose portin, të dhënat janë të mbrojtura me fjalëkalim. Në cPanel, ju mund të menaxhoni bazën tuaj Redis.

LScache - konsiderohet si një nga mekanizmat më të shpejtë të cache-it, duke rritur disa herë shpejtësinë e faqeve të internetit. Ne ofrojmë një shtesë të gatshme WordPress LScache. Sistemi i cache LScache funksionon në mënyrë të përsosur me bazën e të dhënave Redis.

SSD - të gjitha të dhënat e klientit ruhen në disqe të shpejtë SSD të lidhur në një matricë RAID. SSD është një nga llojet më të shpejta të disqeve të disponueshme sot.

Magazinim 5 GB
Bandwidth I pakufizuar
Domenat 5
MySQL Databases 5
Llogaritë e-mail 10
Çertifikata SSL falas
Magazinim SSD
Llogaritë FTP 5
Nën-domenat I pakufizuar
Sistemi anti-eksploitues
Kufizim skedarësh I pakufizuar
Backup ditor
Serveri Redis
Serveri LiteSpeed
LiteSpeed Cache (LSCache)
Servera të lokalizuar në Evropë
http/2 + QUIC
TLSv1.3
Filtrim anti-DDoS
Web Application Firewall (WAF)
Paneli: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
Ndarja të plota të llogarive
Versione PHP: 7.2, 7.3, 7.4, 8.0
Ndryshoni versionin PHP
MySQL 5.7 (MariaDB 10.3)
Akses Cron
PostgreSQL database
Webdisk
Editori i zonës DNS
Aftësia për të instaluar certifikata SSL
Akses SSH
Node.js Hosting
Provë 14-ditore falas
Asistence teknologjike
Adresë IP të dedikuar Fakultativ
RAM për llogari 1 GB
Procese të njëkohshme 16
Burimet CPU 100% e bërthamës
Lexim disku I/O 50 000 kB/s
Kafe pa pagesë
Migracion pa pagesë
Vjetor Çmimi:
39
,00 €
Annual price is permanent.
Renewal price of the hosting plan will be the same every year.

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.