Subjektet bashkëpunuese GDPR

Subjektet bashkëpunuese GDPR

Të dhënat personale të klientit do të përpunohen nga Smarthost Sp. z o.o. në mënyrë që të zbatojë një kontratë hosting ose kontratë tjetër për ofrimin e shërbimeve të ofruara nga Smarthost. Të dhënat personale të klientit do të përpunohen në bazë të nenit. 6 pika 1 pika b) të Rregullores së Përgjithshme për Mbrojtjen e të Dhënave Personale (GDPR).

Marrësit e të dhënave personale të Klientit, në masën e nevojshme për kryerjen e shërbimit të porositur nga Klienti, do të jenë:

European Global ccTLD Domains Registrars

EURid vzw
Diegem / Belgium
Woluwelaan 150
1831 Diegem
VAT BE 0864.240.405

Netim
264 avenue Arthur Notebart,
59160 Lille
FRANCE

NASK - Instituti Kombëtar i Kërkimeve
ul. Kolska 12
01-045 Warszawa
NIP: 521-04-17-157

Consulting Service Sp. z o.o.
ul. Domaniewska 35A lok.1B
02-672 Warszawa
NIP: PL 521-365-25-80

Të tjerë National Domains Registrars

Procesori i pagesave online

Dotpay Sp. z o.o.
ul. Wielicka 72,
30-552 Kraków
NIP: 6342661860

PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A.
22-24 Boulevard Royal L-2449,
Luxembourg

Banka

Banka BGŻ BNP Paribas S.A.
ul. Kasprzaka 10/16
01-211 Warszawa

Prodhuesi i panelit të hostingut

cPanel Inc.
2550 N Loop W Suite 4006
Houston, TX 77092

Furnizuesi i softuerit të hostingut

Trustnet Babicz Agnieszka
al. Boh. Monte Cassino 10/102
42-200 Częstochowa
NIP: 7971648345

Furnizuesi i certifikatave SSL

Comodo Group, Inc.
1255 Broad Street
Clifton, NJ 07013
United States

Networking4all B.V.
Postbus 15320
1001 MH Amsterdam
Noord-Holland
The Netherlands

Kontabiliteti

Biuro Rachunkowe Wojciech Kanclerz
ul. Równoległa 68
42-216 Częstochowa
NIP: 575-142-83-33

Përpunimi i të dhënave personale të Klientit nga subjektet e përmendura është vullnetar, por mund të jetë e nevojshme për të kryer shërbimin ose për të bërë një pagesë elektronike.

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.