Krahasoni paketat e hostingut Premium-Litespeed-SSD me serverin tuaj Redis

Krahasoni paketat e hostingut Premium-Litespeed-SSD me serverin tuaj Redis

LiteSpeed NVMe hosting plans
LiteSpeed ​​hosting për llojin më të lartë të mundshëm të hostingut. Litespeed hosting ofron performancë të lartë duke përdorur një server modern dhe efikas komercial Litespeed në vend të një serveri Apache. Hosting ka burime të larta të serverit (CPU, memorje, IO) dhe SSD të shpejtë të lidhur në një matricë.

Litespeed Cache (LScache) dhe një server i dedikuar Redis janë në dispozicion për secilin klient. Ky kombinim i sistemeve cache ju lejon të arrini shpejtësinë më të lartë të mundshme të faqes në internet.

Të gjitha paketat përmbajnë Web Application Firewall (WAF)

Hostingu Litespeed ofron shumë teknologji moderne që përshpejtojnë funksionimin e faqes në internet, siç janë protokollet http/2, http/3 dhe QUIC dhe zgjidhjet që rrisin sigurinë, siç është TSL 1.3.

Paketat Premium-LS, natyrisht, përmbajnë shumë elementë klasikë: transferim të pakufizuar, pa kufizime në numrin e skedarëve në llogari, rezervime ditore të të dhënave, etj.

Teknikisht por me pak fjalë: Server Litespeed me Litespeed Cache, server i dedikuar Redis, disqet SSD array, 1 GB memorje RAM, 1 bërthamë e plotë e procesorit, TTFB e numëruar në milisekonda, ndarje e plotë e llogarisë, sistem anti-eksploitimi, sistem anti-DDOS.
Paketa hostingu premium-litespeed
Nëse dëshironi të keni cilësinë më të lartë të mundshme në Internet - paketat premium-litespeed në disqet SSD janë për ju.

premium-ls-mini premium-ls-www premium-ls-store premium-ls-business
Magazinim 5 GB 10 GB 20 GB 50 GB
Bandwidth I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Domenat 5 I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
MySQL Databases 5 20 I pakufizuar I pakufizuar
Llogaritë e-mail 10 I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Çertifikata SSL falas
Magazinim SSD
Llogaritë FTP 5 I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Nën-domenat I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Sistemi anti-eksploitues
Kufizim skedarësh I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar I pakufizuar
Backup ditor
Serveri Redis
Serveri LiteSpeed
LiteSpeed Cache (LSCache)
Servera të lokalizuar në Evropë
http/2 + QUIC
TLSv1.3
Filtrim anti-DDoS
Web Application Firewall (WAF)
Paneli: panel zarządzania hostingiem cPanel 11
Ndarja të plota të llogarive
Versione PHP: 7.2, 7.3, 7.4, 8.0
Ndryshoni versionin PHP
MySQL 5.7 (MariaDB 10.3)
Akses Cron
PostgreSQL database
Webdisk
Editori i zonës DNS
Aftësia për të instaluar certifikata SSL
Akses SSH
Node.js Hosting
Provë 14-ditore falas
Asistence teknologjike
Adresë IP të dedikuar Fakultativ Fakultativ Fakultativ Fakultativ
RAM për llogari 1 GB 1 GB 1 GB 1 GB
Procese të njëkohshme 16 20 20 30
Burimet CPU 100% e bërthamës 100% e bërthamës 100% e bërthamës 100% e bërthamës
Lexim disku I/O 50 000 kB/s 50 000 kB/s 50 000 kB/s 50 000 kB/s
Kafe pa pagesë
Migracion pa pagesë
dopisek
circle_chart
Çmimi Vjetor
Çmimet tona janë fikse, në çdo periudhë pasuese, çmimi i rinovimit të paketës është i njëjtë.
­39
,00 EUR
neto
­59
,00 EUR
neto
­89
,00 EUR
neto
­129
,00 EUR
neto

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.