Hosting |LiteSpeed + Redis + SSD

Smarthost - hostingu më i shpejtë, plotësisht në disqet SSD dhe serverin LiteSpeed. Çdo llogari ka serverin e vet Redis (200 MB) për qëllimet cache. Serveri gjithashtu mbështet LScache dhe WAF. Llogaria e hostingut ka shumë shtesa: çertifikata falas SSL, sistem anti-eksploitimi, marrëveshje falas GDPR

Në dispozicion në paketë për secilin klient është Litespeed Cache (LScache) në kombinim me një server të dedikuar Redis që ju lejon të arrini shpejtësinë më të lartë të mundshme të faqes në internet.

LiteSpeed – jë server në internet, plotësisht i pajtueshëm me Apache, por më i shpejtë se Apache. Litespeed mbështet shumë teknologji moderne si TLS 1.3, protokolli QUIC, WAF, anti-ddos dhe shumë më tepër.

Redis - ne sigurojmë akses në një depo moderne të të dhënave që përdoret si cache. Secili klient ka depon e tij, të pavarur nga klientët e tjerë, Redis instance me një kapacitet prej 200 MB për të dhëna. Ju mund të lidheni me Redis duke përdorur fole ose port, të dhënat janë të mbrojtura me fjalëkalim. Në cPanel, ju mund të menaxhoni Redis instance për nevojat tuaja.

LSCache – konsiderohet të jetë një nga mekanizmat më të shpejtë cache, duke rritur shpejtësinë e faqeve në internet disa herë. Ne ofrojmë një shtojcë të gatshme WordPress LScache. Sistemi cache LScache punon në mënyrë të përsosur me bazën e të dhënave Redis.

SSD – të gjitha të dhënat e klientit ruhen në disqet e shpejta SSD të lidhura në një matrix RAID. SSD është një nga llojet më të shpejtë të diskut në dispozicion sot.

Paketat e hostingut Paketat Premium-LS

fast hosting for beginners

premium-ls-mini

­39
,00 €
neto, çdo vit
 • Magazinim: 5 GB
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: 5
 • MySQL Databases: 5
 • Llogaritë e-mail: 10
 • Çertifikata SSL falas
 • Magazinim SSD
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Backup ditor
 • Serveri Redis
the most chosen fastest hosting

premium-ls-www

­59
,00 €
neto, çdo vit
 • Magazinim: 10 GB
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • MySQL Databases: 20
 • Llogaritë e-mail: I pakufizuar
 • Çertifikata SSL falas
 • Magazinim SSD
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Backup ditor
 • Serveri Redis
fastest hosting for e-commerce

premium-ls-store

­89
,00 €
neto, çdo vit
 • Magazinim: 20 GB
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • MySQL Databases: I pakufizuar
 • Llogaritë e-mail: I pakufizuar
 • Çertifikata SSL falas
 • Magazinim SSD
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Backup ditor
 • Serveri Redis
fastest hosting for company

premium-ls-business

­129
,00 €
neto, çdo vit
 • Magazinim: 50 GB
 • Bandwidth: I pakufizuar
 • Domenat: I pakufizuar
 • MySQL Databases: I pakufizuar
 • Llogaritë e-mail: I pakufizuar
 • Çertifikata SSL falas
 • Magazinim SSD
 • Sistemi anti-eksploitues
 • Backup ditor
 • Serveri Redis

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.