CERTIFIKATA "LIDER I MUNDËSIVE TË TREGUT 2021" PËR KOMPANINË SMARTHOST SP. Z O.O.

Kompania Smarthost Sp. z o.o. mori pjesë në projektin kërkimor ndërkombëtar "Qasja e bazuar në mundësi për menaxhimin e inovacionit në sektorin e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme (NVM)" e zbatuar nga punonjësit e Fakultetit të Menaxhimit dhe Inxhinierisë së Prodhimit të Universitetit të Teknologjisë Lodz, College of Entrepreneurship and Law(Republika Çeke) dhe Fakultetit të Menaxhimit në Universitetin Lodz.


Pjesëmarrja u konfirmua nga certifikata zyrtare "Lider i mundësive të tregut 2021".


Kompania jonë renditet gjithashtu në faqen zyrtare të projektit: https://www.opportunity.bizresearch.pl/index.php/survey-research/

Hosting për Wordpress

Shpejtësia dhe performanca: SSD të plotë, http/2, një shumëllojshmëri e plotë e metodave të cache, bandwidth të pakufizuar, certifikata SSL falas

Hosting për Joomla!

Shpejtësia dhe performanca: I/O i lartë, shumë memorie, SSD të plotë, http/2, certifikata SSL falas, mbështetje teknike

Hosting për Presta

Siguria dhe performanca: ndarja e plotë, teknologjia anti-eksploituese, SSD të plotë, http/2, certifikata pa SSL.

Dedicated servers

Aty ku kërkohet fuqi e lartë informatike, mund të zgjidhni nga serverat tanë të dedikuar në dhomën tonë të serverave të vendosur në Evropën qendrore.

VPS servers

Kur ju duhet të konfiguroni një sistem operativ në platformën tonë ë hostingut, në përgjithësi është një ide e mirë për të zgjedhur VPS-in tuaj me cPanel dhe akses në rrënjë (root access).

Regjistrime domenash

Disa qindra lloje të domenash nga e gjithë bota mund të regjistrohen në Smarthost.al. Çmimet tona janë të përballueshme për të gjithë.